Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε και από την Τήλο!

Πέρασε και από την Τήλο!

0
agios rodiakos
Dodekanisos

Αγκαλιά με την παραμονή του στην Β’ Κατηγορία βρίσκεται ο Ροδιακός ο οποίος πέρασε νικηφόρα και από την Τήλο επικρατώντας του τοπικού Αθλητικού Συλλόγου με 2 – 0. Η νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας κρίνεται απόλυτα δίκαιη διότι ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα. Στην επανάληψη οι Τηλιακοί προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές χωρίς πάντως να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Κνιφάτι. Ο Ροδιακός μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Πουλλή. Είχε προηγηθεί σουτ του Χρυσοχόου και ασταθή απόκρουση του Αγγελιδάκη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Πουλλής και πάλι με πλασέ από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2. Ο Ροδιακός θα μπορούσε στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου να σημειώσει και άλλα τέρματα καθώς δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες. Στο 35’ ο Πουλλής βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά πλάσαρε άστοχα (άουτ) ενώ στο 42’ ο Χρυσοχόος πλάσαρε από καλό σημείο στέλνοντας τη μπάλα να καταλήξει άουτ. Στο 70’ ο Σέντης από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα και έχασε ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι που γενικώς στο παιχνίδι αυτό ήταν πολύ κακοί, έχασαν δυο καλές φάσεις προς το τέλος του αγώνα. Και οι δυο με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Σακελλάρη. Μια στο 80’ όπου απέφυγε δυο αντιπάλους και σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και άλλη μια στο 88’ όταν έκανε κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε τη μπάλα και πάλι πάνω από το δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Κασιώτης, Αχιολάς)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Οίκουτας, Ρούκο (65’ Καβουκλής), Κούρος, Κωστίδης, Χριστοφής, Νικολής, Σακελλάρης Ηρακλής, Σακελλάρης Κώστας, Γερογιάννης, Οικονόμου
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης (72’ Καρασάββας), Κλάψης, Τσακίρης, Τρίγκας, Αντωνιάδης, Κολοβός (65’ Καλιακάτσος), Κελεπέρας, Πουλλής, Χρυσοχόος, Σέντης (87’ Τσιτσιπάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments