Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε εύκολα από τις Φάνες

Πέρασε εύκολα από τις Φάνες

0
poseidonas2015
Dodekanisos

Δεν άφησε κανένα περιθώβριο αντίδρασης στον Ακουσίλαο ο Ποσειδώνας Καρπάθου τον οποίο και κέρδισε με 3 – 0 σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο των Φανών. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν δυσκολεύτηκαν για να φθάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Ο Ακουσίλαος προσπάθησε να φανεί επικίνδυνος μόνο όσο το σκορ ήταν στο 0 – 1 αλλά μόλις αυτό έγινε 0 – 2, ήταν φανερό πως τα πάντα είχαν κριθεί.
Το σκορ άνοιξε στο 5′ ο Καραλής με πλασέ από κοντινή απόσταση (αδράνησε η άυνα του Ακουσιλάου), ενώ στο 50′ ο Βασιλειώτης πέτυχε το 0 – 2 και πάλι με πλασέ. Το τελικό 0 – 3 διαμόρφωσε ο Ε. Σπανός ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κλειστή γωνία στο 55′. Ο Ακουσίλαος έχασε την καλύτερη του ευκαιρία στο 30′ όταν μετά από σέντρα του Κουτσουμπάρη, ο Τσίγκριλας με προβολή έστειλε τη μπάλα προς την εστία και ο Γαλάνης απομάκρυνε με υπερένταση πάνωσ τη γραμμή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κοντογιάννης, Παττάκας, Χουσενάϊ (65′ Ντελλάκης), Κουτσουμπάρης, Σάββενας, Τσίγκρηλας, Τζεμανάκης, Κουντουράκης, Καβουκλής, Παπανικολάου, Παπαθεοδώρου (75′ Σάββας)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Βογιατζιδάκης, Καζιλιέρης, Ι.Σ πανός, Κούτολο Φ. (70′ Σώζος), Καραλής Γ., Βιλανούτσι, Παύλου, Σπανός Ε., Τσιαβέλης, Βασιλειώτης (60′ Χριστόπουλος, 82′ λ.τ. Μαντικός)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments