Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δεν δυσκολεύτηκε η Ρόδος!

Δεν δυσκολεύτηκε η Ρόδος!

0
rodos oloi
Dodekanisos

Χωρις να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η Ρόδος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Ανταγόρα εκτός έδρας, κατακτώντας έτσι την 24η νίκη της σε ισάρυθμα ματς, αντίθετα κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμούπαρέμεινε ο Ανταγόρας με 10 πόντους. Καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια πρώτου ημιχρόνου ήταν οι φιλοξενούμενοι και στο 16΄κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με ανάποδο ψαλίδι του Ευγενικού μετά από σέντρα του Καντιμοίρη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με τα σουτ των Αρκούδα και Μακρή χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 35΄ο Παυλίδης με κοντινή προβολή έκανε το 0-2 οπου ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η Ρόδος μπήκε και πάλι δυνατά στο πρώτο 15λεπτο πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα στο 55΄με τον Παυλίδη (2ο προσωπικό). Από εκεί και περα ο ρυθμός έπεσε και στο τελευταίο μισάωρο οι φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες με το 0-3 για τα <<ελάφια>> να μένει μέχρι το τέλος.
Διαιτήτευσε ο κ. Δημαράκης (Κρίκογλου, Καραμούτας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: Τσαραπατσάνης, Λαζαρίδης, Μπάση, Ζώης, Μαρίνος, Μουτσομπέγκα, Κουρζής Ι., Σχουλλής, Αρκούδας (55′ Πέτσας), Κατσαμούνδης (35′ λ.τ. Τσιφτσίδης), Μακρής
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα (60′ Τσουρούττης),Καλημέρης, Καντιμοίρης, Ορφανίδης (63′ Καμπούρης), Ρούσσης, Θεοδωσίου, Αξιώτης, Παυλίδης, Γκόγκας, Ευγενικός, Αμανατίδης (60′ Νικήτας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments