Πέρασε από τα Αφάντου ο Άρης Αρχ.

0
1

Με τον Άρη Αρχαγγέλου να εμφανίζεται καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του ΑΕΡΑ στ΄Αφάντου.
Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία χώρις ωστόσο να απειλούν άμεσα την εστία του Βαρέλη.
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες μπήκαν ορεξάτες με τον ΑΕΡΑ να καταφέρνει να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν στο 55΄ ο Καλημέρης εκμεταλεύτηκε λάθος της άμυνας και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν πολύ γρήγορη αφού πέντε λεπτά αργότερα έφθασαν στην ισοφάρηση με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντόγιαννου. Στην συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι ανέβασαν στροφές και στο 75΄ο Παρδαλός με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για το σύνολο του Γιώργου Σταυριανού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Ροκάι, Παπαβασιλείου, Γιαννακάκης, Συμεωνίδης, Κασιώτης, Νικολής, Καλημέρης, Τριχιάς, Πλύγκος ( Έπαιξαν και οι Κατσιδώνης, Δανάς, Καραγιάννης, Γαργάλης)
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Βαρέλης, Τσελεπίδης, Μαγιόγλου, Ζαρκαδούλας, Λαμπριανός, Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Πατσιαούρας, Σταμούλης, Μάλλιος (Έπαιξαν και οι Κοτσίκος, Παρδαλός, Φαρμακαλής, Θεοδωρής, Θεοδωρίδης, Χαρτερός, Ζούρπας, Σφυριαλλάς, Συμεωνίδης)