Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έδειξε τα… δόντια του και στα Μάσσαρι

Έδειξε τα… δόντια του και στα Μάσσαρι

0
DSCN9423
Dodekanisos

Ακόμα μια φιλική νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας καθώς επικράτησε με 4-0 του Αστέρα Μασσάρων στα Μάσσαρι.
Οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου μπήκαν από την αρχή του ματς πολύ δυνατά και μόλις στο 8΄ευτύχησαν να ανοίξουν του σκορ με την κεφαλιά του Πομπού, μετά από εκτέλεση φάουλ του Αθανασίου. Η πίεση του «γηραιού» δεν σταμάτησε εκεί αφού δέκα λεπτά αργότερα ο Κιοσέογλου με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 24΄ο Μαθιός από κοντά έκανε το 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν το ίδιο δυναμικά και στο 50΄ο Γεωργαλλής με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο με τον Ανδρέα Σταύρου να πραγματοποιεί πολλές αλλαγές δοιμάζοντας διάφορα σχήματα στην διάταξή του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαούρης, Φωτάρας, Μπαϊρακτάρης, Καρπαθάκης, Κώστας, Μίρτσεφ, Λερογιάννης, Θεοδωρακόπουλος (Έπαιξαν και οι Χατζημανώλης Μ., Μουδάτσος, Κουρμαδιάς, Μαρίνοφ, Κόστα, Κούτης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Κεφάλας, Πεταυράκης, Γεωργιάδης, Αθανασίου Π., Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Πομπού, Μαρίνου, Κιοσέογλου, Γεωργαλλής, Μαθιός (Έπαιξαν και οι Δαρζέντας, Ευαγγέλου, Τσαγκάρης, Καματερός, Κόρλος, Πετράς, Σαρίκος, Κιουλτζής, Καλημέρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments