Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πέμπτη νίκη για την Τελχινίδα

Πέμπτη νίκη για την Τελχινίδα

0
1
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας η οποία την Τρίτη το βράδυ επικράτησε με 3 – 0 του Ροδίων Άθλησις! Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Παιδεία και είχε να προσφέρει πολλές ωραίες φάσεις στον κόσμο που το παρακολούθησε. Οι παίκτριες του Νίκου Μακρή έκαναν και πάλι μια φιλότιμη προσπάθεια όμως απέναντι στις πιο δυνατές αντίπαλες τους δεν μπορούσαν να περιμένουν και πολλά πράγματα. Η Τελχινίδα ήταν η ομάδα που είχε το έλεγχο του παιχνιδιού σε όλα τα σετ και δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες για να τα κατακτήσει. Μάλιστα το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Τσιντομηνά και Μιχάλη Τσιμισίρη είχε την ευκαιρία να «δοκιμάσει» και μερικές νέες παίκτριες από τις κορασίδες (Κώτη, Παρασκευά, Αντωνιάδη και Χουσεϊν) αλλά και διάφορα καινούργια σχήματα. Η νίκη αυτή ήταν η πέμπτη για την Τελχινίδα (σε ισάριθμα παιχνίδια) η οποία είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Τα σετ του αγώνα: 15-25 (20’), 16-25 (21’), 21-25 (23’)
Διαιτητές ήταν οι κ. Σάκης Κυπριώτης και Κώστας Τζάνος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ (Νίκος Μακρής): Καραμαρίτη Γ., Σφήκα Β., Χατζηγεωργίου, Γιακουμάκη Ε., Αμπελιώτη Ε., Οικονόμου Σ., Τριπολίτη Φ., Κατταβενού Ε., Φραντζή Χ.
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Νίκος Τσιντομηνάς- Μιχάλης Τσιμισίρης): Κώτη Α., Παρασκευά Β., Μαθιουδάκη Χ., Μαθιουδάκη Μ., Αντωνιάδη Χ., Χουσεϊν Μ., Αμορανίτη Ε., Τζανακάκη Κ., Γιαννέλη Μ., Βρατσάλη Μ., Μητροπούλου Ε., Αμορανίτη Ν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments