Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε κορυφή και ο Ποσειδώνας!

Πάτησε κορυφή και ο Ποσειδώνας!

0
Dodekanisos

Εντυπωσιάζει η ομάδα της Καρπάθου η οποία βρίσκεται πλέον και αυτή στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά πέρασε με «διπλό» από τ’ Αφάντου, επικρατώντας του τοπικού ΑΕΡΑ με 1 – 0. Αν και καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, σε αντίθεση με τους Καρπάθιους που στάθηκαν πιο τυχεροί και πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα στο 85’ και μάλιστα με τη βοήθεια και του …Πιτσουρδάκη. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιαβέλη, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΑΕΡΑ βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι αλλά αυτή πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0 – 1 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο , το παιχνίδι ήταν πιο πολύ μοιρασμένο με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό χωρίς όμως να μπορούν να σκοράρουν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Σπάρταλης, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Τάχος, Πιτσουρδάκης, Γιαννακάκης, Μπάρτζος, Καντής (68’ Γιαλιτάκης), Ροκάϊ (72’ Πλύγκος), Γαϊτάνος (88’ Νικολής), Μασάδο, Ζάχαρης (50’ Στεφανής)
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Καζηλιέρης, Ι. Σπανός, Χατζημανώλης, Φασουλέττος, Καουκάκης (46’ Βαρδαούλης), Τσαβέλης, Μαντινάος, Δράκος, Φελουζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments