Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πάτησε …γκάζι στο β’ μέρος

Πάτησε …γκάζι στο β’ μέρος

0
aera_omada
Dodekanisos

Μόνο στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε ο ΑΕΡΑ για να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου Διμυλιάς και να πάρει τελικά τη νίκη-πρόκριση με 5-2. Το παιχνίδι της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Δωδεκανήσου που διεξήχθη στο γήπεδο της Αρχίπολης λόγω τιμωρίας των Αφαντενών, ήταν εντυπωσιακό στο πρώτο μέρος, όταν και ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές. Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ «γύρισε» το ματς και με τρία τέρματα έφτασε στη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΑΕΡΑ και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με σκόρερ τον Γεωργαντά. Οι Αφαντενοί αντέδρασαν και παίζοντας επιθετικά ισοφάρισαν στο 20’ με τον Διακάκη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος ξαναπήρε το προβάδισμα, καθώς ο Καραμολέγκος «έγραψε» το 1-2 με σουτ, όμως ο ΑΕΡΑ είχε και πάλι την «απάντηση», αυτή τη φορά με τον Καλογήρου στο 35’.
Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τον σαφώς πιο έτοιμο ΑΕΡΑ, οι παίκτες του οποίου ήταν καταιγιστικοί και σημείωσαν ακόμη τρία γκολ. Ο Διακάκης στο 50’ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Κοιλιάς στο 85’ «κλείδωσε» τη νίκη για τον ΑΕΡΑ. Ο Καλογήρου στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το τελικό 5-2.
ΑΕΡΑ: Χατζηχριστοδούλου, Κατσαρής, Καλογήρου, Γιαννακάκης, Αλευρόπουλος, Γιώργου Α.Ν. (46’ Γιώργου Ι.), Γαργάλης (46’ Διακίδης), Κοιλιάς, Διακάκης, Στεργαλλάς, Γιαννίκος (66’ Αντωνίου)
Ατρόμητος Διμυλιάς: Θηριάκης Μ., Πάλλας (53’ Γεωργαμνλής Ν.), Καρασάββας, Γεωργαντάς Κ., Καντινός, Πετράς, Γεωργαντάς Ν. (66’ Μαγκίδης), Σπύρης (64’ Κασάνης), Αρφαράς, Καραμολέγκος, Μαρουλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments