Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Θρίλερ στα Κοσκινού

Θρίλερ στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ δυνατά στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αστέρας Παστίδας νίκησε με 2 – 0 στο ουδέτερο γήπεδο του Κοσκινού τον Απόλλων Απολλώνων και έτσι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο. Χρειάστηκε να περάσουν ογδόντα επτά ολόκληρα λεπτά για να μπορέσουν οι τυπικά γηπεδούχοι να ανοίξουν το σκορ και να πάρουν έτσι την πολυπόθητη νίκη. Σε εκείνο το λεπτό ο Παπαχριστοδούλου έκανε το 1 – 0 με πλασέ μετά από προσπάθεια των Τζαφέρη και Καψαλάκη και πάσα του τελευταίου στον σκόρερ. Στο 90’΄ο Αγγελάκης ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεσε σε γκολ ο Ραφτόπουλος (2 – 0).
Αστέρας: Κυζάλας, Κώτσος, Γκέκας, Σαββάκης, Κιλασίν, Σαββάκης (75΄ Μακρυδημήτρης), Αγγελάκης, Νκελίνα (54΄ Παπαχριστοδούλου), Ραφτόπουλος, Καψαλάκης, Τζαφέρης
Απόλλωνας: Μακαρούνας, Πανάγος, Χατζηνικολάου, Μπάνης, Χάσταλης Γ, Δάσσιος, Γουλάρας, Χάσταλης Χ, Κυρίνης, Παλάζης (53΄ Γιάκης, 85΄ Παϊτέρης), Χατζηγιαννάκης (46΄ Κυριαζάκος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments