Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παρθενική νίκη της Ασπίδας Σαλάκου

Παρθενική νίκη της Ασπίδας Σαλάκου

0
10
Dodekanisos

Η Ασπίδα Σαλάκου κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς καθώς πέρασε από την έδρα της Χάλκης την οποία νίκησε με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα παρά το γεγονός οτι οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ νωρίς(14΄) με 1-0. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την Ασπίδα να ελέγχει το ματς, όμως κατάφερε να μείνει πίσω στο σκορ. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω ,πίεσε τον αντίπαλο της και πριν τελειώσει το ημίχρονο ισοφάρισε σε 1-1 στο 36΄ κάτι που λειτούργησε θετικά και αρνητικά για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι φιλξενούμενοι ήταν καλύτεροι,είχαν τον έλγχο του αγώνα, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να αυξησουν το σκορ αλλά δεν το πέτυχαν. Όμως λίγα λεπτά πριν να λήξει το παιχνίδι με ένα ακόμα γκολ που πέτυχαν έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 14΄ η Χάλκη κέρδισε πέναλτυ με τον Χειμωνέττοο οποίος ανατράπηκε από τον Γιουτζεσόϊ. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουντούρης και έκανε το 1-0. Στο 36΄ο Καϊμαξής γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή και ο Μάχλης με πλασέ την έστειλε στα δίτυα (1-1), ο οποίος νωρίτερα στο 25΄ είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Σεβδαλής στο 87΄ ,έιδε τον Ντάνη εκτός θέσης και με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης-Διακοφιλιππής-Βουτσάς.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνη, Κωστίδης, Μπουντούρης, Μπιζάτης, Κουτσογούλας, Μερκάϊ, Ψαράς, Βασιλείου(46΄Δράμης), Παπαστεργής, Χειμωνέττος(46΄ Ντούπης), Καβουκλής(86΄ Τσιλίκας)
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Γιουτζεσόϊ, Καραβόλιας, Ιρίμια, Καϊμαξής, Λαθούρης, Μάχλης(89΄Λαγός), Σεβδαλής, Καραγιάννης (68΄ Τριπολίτης)
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments