Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε και από την Αντιμάχεια

Πέρασε και από την Αντιμάχεια

0
ialisos endekada
Dodekanisos

Ρεπορτάζ : www.giafkasports.gr

Χωρίς να εντυπωσιάσει και έχοντας περισσότερο το μυαλό του στο ντέρμπι με τον Διαγόρα που ακολουθεί ο Ιάλυσος πέρασε με 0-1 απ’ την Αντιμάχεια επικρατώντας του Αντίμαχου για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας. Το νικητήριο γκολ του ματς ο Παφιάκης στο 28ο λεπτό με τον Αντίμαχο για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι να είναι κακός στο δημιουργικό κομμάτι και να μην μπορεί να πατήσει την περιοχή του Κεφάλα.

Εικόνα
Με την έναρξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσαν σωστά την μπάλα και απειλούσαν απ’ τα πλάγια με τους Παφιάκη και Σπάρταλή περιορίζοντας τον Αντίμαχο σε παθητικό ρόλο. Στο 28ο λεπτό ο Ιάλυσος δημιούργησε την μεγαλύτερη φάση του αγώνα όταν ο Πανόπουλος έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά ο Πελέκης πήρε την κεφαλιά με τον Κιρκούση να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ. Απ’ το κόρνερ η μπάλα κατέληξε στον κορυφαίο του ματς Σάββα Παφιάκη ο οποίος με έναν κεραυνό την έστειλε να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτο μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο για ένα 20λεπτο είχε την ίδια εικόνα, με τον Ιάλυσο να κυκλοφορεί, να απειλεί με κάποια μακρινά σουτ, φτάνοντας μάλιστα κοντά στο γκολ με τους Ντεμκόλλι και Δράκο αλλά όσο περνούσε ο χρόνος και το 0-1 παρέμενε οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν περισσότερο να διαφυλάξουν το σκορ κλείνοντας σωστά τους διαδρόμους και ψάχνοντας στην αντεπίθεση για να κλειδώσουν τη νίκη. Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πίεσαν, κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μια ευκαιρία στην εστία του Κεφάλα και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Το φιλμ του αγώνα:

2′ Από τις κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Παφιάκη ο οποίος έκανε το σουτ από τα δεξιά με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κιρκούση.

7′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα σε Δράκο και Σπάρταλη με τον τελευταίο να κάνει το σουτ από τα αριστερά και τον Κιρκούση να μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία.

15′ Δυνατό σουτ του Σταυλά, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κιρκούση.

22′ Ο Δράκος έγυγε ωραία από τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ με τον Κιρκούση να απεκρούει στην αριστερή του γωνία.

27′ ΓΚΟΛ!! Ο Πανόπουλος έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Πελέκης πήρε την κεφαλιά με τον Κιρκούση να αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Πανόπουλος πλάσαρε στον Παφιάκη και εκείνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κιρκούση για το 0-1.

43′ Ο Παφιάκης εκτέλεσε το φάουλ, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αντίμαχου με τον Καρπαθάκη να πιάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό παραθυράκι του Κιρκούση.

Ημίχρονο
46′ Ο Παφιάκης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ντεμκόλλι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κιρκούση.

55′ Από το σουτ του Ντεμκόλλι η μπάλα στρώθηκε στον Δράκο ο οποίος έκανε το πλασέ με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να περνάει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κιρκούση.

73′ Αντεπίθεση για τον Ιάλυσο, ο Παφιάκης έκανε το σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κιρκούση.

80′ Ωραίο ένα δύο ανάμεσα σε Πελέκη και Ντεμκολλί, με τον Πελέκη να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κιρκούση

Κορυφαίοι
Καλύτερος του αγώνα ο Σάββας Παφιάκης με άξιους συμπαραστάτες τους Σταυλά και Πελέκη ενώ από πλευράς Αντίμαχους ξεχώρισαν οι Ζιώγας και για όσο αγωνίστηκε ο Στέφανος Χατζησεβαστός.

Διαιτησία
Με λάθη η διαιτησία του Περικλή Παρχαρίδη, χωρίς πρόβλημα οι Πατσιαούρας και Μαρίνος.

Οι συνθέσεις
Αντίμαχος : Κιρκούσης, Χατζησεβαστός Χ. (65′ Ζερβός), Παπαδόπουλος, Βακουφτσής, Πέτκας, Φορτσέτι (46′ λ.τ. Χατζησεβαστός Σ.), Ζιώγας, Ατσαλάκης, Μπίλλης (46′ Βλαντιμίροφ), Ντινώρης, Σκαλέρης

Iάλυσος: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Πανόπουλος, Μαριάς, Καρπαθάκης (46′ Ντεμκόλλι), Κρομύδας, Παφιάκης, Σπάρταλης, Δράκος (74′ Αγγελόπουλος), Πελέκης, Σταυλάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments