Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παρουσιάστηκε ο Α.Σ.Τ.ΙΡ.

Παρουσιάστηκε ο Α.Σ.Τ.ΙΡ.

5
astrir logo
Dodekanisos

Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. (Αθλητικός Σύλλογος Τριαντών Ιαλυσού Ρόδου) παρουσιάστηκε και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Blue Bay, όπου έγιναν γνωστοί οι στόχοι του νεοσύστατου συλλόγου, καθώς και οι άνθρωποι που θα συμμετάσχουν στη νέα μεγάλη προσπάθεια. Συγκεκριμένα, αναλύθηκαν τα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλάνα του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ., καθώς και ο λόγος ύπαρξης του νέου σωματείου στη Ρόδο, που θα ασχοληθεί με την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Ο Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά το ξενοδοχείο Blue Bay και την οικογένεια του κ. Παπαβασιλείου, καθώς και το τυπογραφείο του Νίκου Χατζηκαλημέρη.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ:
*Δημιουργική απασχόληση παιδιών, αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο
*Ασφάλεια- Εμπιστοσύνη: Κανονισμός λειτουργίας- συχνή ενημέρωση και επικοινωνία γονέων- συνεχής παρουσία προπονητών και ανθρώπων του συλλόγου σε όλες τις εκδηλώσεις, σαφής και ξεκάθαρος προγραμματισμός.
*Διάπλαση χαρακτήρα συμπεριφοράς- κοινωνικοποίηση: Η χαρά της συμμετοχής στο παιχνίδι, αθλητική παιδεία μέσα και έξω από το γήπεδο, συχνές ομιλίες από ειδικούς συνεργάτες, εθελοντισμός, προσφορά και σεβασμός στον συνάνθρωπο- συναθλητή.
*Εκμάθηση του αθλήματος: Καταρτισμένη προπονητική ομάδα, εξειδικευμένα και στοχευμένα προγράμματα εκγύμνασης και τεχνικής κατάρτισης, με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
9 years ago

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ

ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΕΝΟΣ
9 years ago

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ!ΓΙΑ TI KOΝΤΡΕΣ ΜΙΛΑΣ?

rodigo
rodigo
9 years ago

Ναι μιλάμε για μεγάλη κόντρα.Θα φέρουν παίκτες απο Γαλλία Γερμανια και Βραζιλία.Βρε βόδι fontan, τί δεν καταλαβαίνεις απο αυτά που διαβάζεις?

FONTAN
FONTAN
9 years ago

[quote name=”rodigo”]Ναι μιλάμε για μεγάλη κόντρα.Θα φέρουν παίκτες απο Γαλλία Γερμανια και Βραζιλία.Βρε βόδι fontan, τί δεν καταλαβαίνεις απο αυτά που διαβάζεις?[/quote]
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ Ο ΙΑΛΥΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ?`. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

ANONIMOS
ANONIMOS
9 years ago

THA IPARKSOUN KONTRES GIATI KAPIOI GONEIS THA PANE NA ZITISOUN TA DELTIA TON PAIDION TOUS GIA NA ALLAKSOUN SOMATEIO…AUTO EINAI DEDOMENO