Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παρουσιάστηκε η «Μεγάλη Ρόδος» στ’ Απόλλωνα (video)

Παρουσιάστηκε η «Μεγάλη Ρόδος» στ’ Απόλλωνα (video)

0
dragatis apollona
Dodekanisos

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Δημοτική αίθουσα Απολλώνων η παρουσίαση του βιβλίου «Η Μεγάλη Ρόδο» του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη. Η εκδήλωση που έγινε σε έναν πολύ ζεστό και οργανωμένο χώρο έγινε με την βοήθεια της διοίκησης του Απόλλωνα Απολλώνων και ιδιαίτερα του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Αγρέλη. Κατά την διάρκεια, ο Δημήτρης Δραγάτης τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των Απολλώνων αλλά και της Μεγάλης Ρόδου Μιχάλη Χάσταλη ο οποίος είναι από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στα χρόνια της Α’ Εθνικής Κατηγορία. Ειδική τιμητική διάκριση έγινε και εκ μέρους του Απόλλωνα Απολλώνων. Το παρών έδωσε ο Πατέρας Ηλίας, σύσσωμο το τοπικό συμβούλιο Απολλώνων, ο διευθυντής του Ροδιακού Οργανισμού Αγώνων Νήσων Τάκης Μιχαηλίδης, ο τεχνικός διευθυντής του Ιάλυσου Σταμάτης Μαργέλος, η διοίκηση και παίκτες του Απόλλωνα Απολλώνων, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες» καθώς και απλοί φίλαθλοι.
-Ο αθλητικός συντάκτης Δημήτρης Δραγάτης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια «το δ.σ. του Απόλλωνα Απολλώνων και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Αγρέλη για την άψογη συνεργασία και για την πολύτιμη βοήθεια στην διοργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» και ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο Στέργο Πλάτση που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε πάρα πολύ στην οργάνωση της αίθουσας. Ο σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» είναι πάρα πολύ δραστήριος και επιτελεί στ’ Απόλλωνα και γενικότερα στην περιοχή μας ένα μεγάλο κοινωνικό έργο. Διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία τα οποία είναι πολύ οργανωμένα και τα μέλη του προσφέρουν εθελοντικά με πολύ μεράκι για την διατήρηση της παράδοσης. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θερμές ευχαριστίες και στον συνάδελφο Ηλία Λοίζο που για μια ακόμα φορά ήταν παρών και συντόνισε την παρουσίαση όπως και στον καλό φίλο Παναγιώτη Παλάζη που πάντα είναι δίπλα μας. Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς».
-Θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο Γιώργο Αγρέλη καθώς και σε δυο ακόμα παράγοντες του Απόλλωνα Απολλώνων για την πολύ όμορφο τραπέζι που έγινε μετά το πέρας της εκδήλωσης στο εστιατόριο «Γιαρένης» του Χρήστου Μιχαλάκη.
dragatis apollona2dragatis apollona3
{youtube}gTb9Gi6Rk1U{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments