Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παρέμεινε ζωντανή η Ρόδος

Παρέμεινε ζωντανή η Ρόδος

0
rodos_traxones
Dodekanisos
Ζωντανή στο «κυνήγι» της παραμονής έμεινε η ομάδα της Ρόδου η οποία νίκησε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο τους Τράχωνες με 2 – 1. Οι «πράσινοι» αν και έχαναν με 1 – 0, βρήκαν τον τρόπο προς το τέλος του παιχνιδιού να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πάρουν το πολύτιμο «τρίποντο». Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, η Ρόδος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχε δημιούργησε και άλλες σημαντικές ευκαιρίες. Και τα δυο γκολ των «ελαφιών» πέτυχε ο Φράγκος. Στο 54’ ο Ρίζος «έκλεψε» τη μπάλα από τον Καρπαθάκη και πάσαρε στον Χριστόπουλο. Αυτός με τη σειρά του έδωσε ωραία στον Κόρδος μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1). Στο 79’ ο Μιχαηλίδης ανέτρεψε τον Γκινή μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φράγκος και ισοφάρισε σε 1 – 1. Στο 84’ μετά από γύρισμα από τα αριστερά, ο Φράγκος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2 – 1. Ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά στο 78’ (μετά από σέντρα του Καταπόδη) έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Τόππος, Πατούχος, Καταπόδης, Καρπαθάκης, Γιορμπαλίδης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καλημέρης (90’ Σώτα), Γκινής, Φράγκος (92’ Ριζόπουλος), Ορφανίδης (92’ Νίκανδρος)
ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Βαγγελάκος, Κατσούλης, Χιόνης, Ντετόπουλος, Μιχαηλίδης, Γούλας, Παυλίδης (65’ Βασίλης), Νούλας (83’ Κακούτης), Ρίζος (74’ Πάσαρης), Κόρδος, Χριστόπουλος
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments