Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Παρέμειναν πρώτες οι Μικτές ομάδες!

Παρέμειναν πρώτες οι Μικτές ομάδες!

0
6
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και στην β’ φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ. Παίζοντας σήμερα στην Χαλκίδα με τα αντίστοιχα συγκροτήματα των Κυκλάδων, οι Παίδες επικράτησαν με 2 – 0 και οι Νέοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Και οι δυο ομάδες της Δωδεκανήσου διατήρησαν τις πρωτιές στους ομίλους τους. Οι Παίδες έχουν …συγκάτοικο την Μυτιλήνη με την οποία παίζουν την Δευτέρα και αν την κερδίσουν μένουν μόνοι πρώτοι. Οι Νέοι είναι στο +3 και είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.
ΠΑΙΔΕΣ
Στο 65’ ο Αντωνίου έκανε την ψηλοκρεμαστή σέντρα και ο Ζούνης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 75’, ο Ζούνης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα αποκρούστηκε προσωρινά αλλά ο Μαγιόγλου που πήρε το …ριμπάουντ από κοντά δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.
ΕΠΣΔ: Καλανδράνης, Αρέτογλου, Νικολής, Κοντός, Χατζηδημητρίου, Αλαβέρας, Ζούνης, Μαγιόγλου, Καραμανώλης (72’ Ζαχαρίας), Αρίφης (60’ Αντωνίου), Τζουανάκης (75’ Καραμούζης)
ΝΕΟΙ
Λιβισιανός, Βισβίκης (81’ Κουντούρης), Κόρλος, Βογιατζιδάκης, Καλιώρας, Σβύνος (70’ Φιλιππάκος), Κρεκούκιας, Κανάρης, Θαρρενός, Τριμμάτης, Μαντικός (47’ Γανωτάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments