Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παράσταση Ζωάννου στην ΕΠΣΔ

Παράσταση Ζωάννου στην ΕΠΣΔ

0
zoannou mentos2
Dodekanisos

Παράσταση στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις έως τώρα διαιτησίες τις οποίες χαρακτήρισε «κακές» αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η Επιτροπή Πρωταθλήματος έκανε σήμερα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης των μελών ο πρόεδρος του Διαγόρας Μέντος Ζωάννου. Ο κ. Ζωάννου στην τοποθέτηση που έκανε, μεταξύ άλλων τόνισε και τα ακόλουθα:
«Ο Διαγόρας είναι ένα σωματείο που σέβεται τους πάντες αλλά το ίδιο επιθυμεί και για αυτόν. Θέλουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν και να μπούμε στη λογική του αθλητισμού. Από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Διαγόρας δεν αντιμετωπίζεται και με τον καλύτερο τρόπο. Αναφέρομαι και στη διαιτησία αλλά και στην Επιτροπή Πρωταθλήματος. Ούτε ένα αίτημα μας δεν έχει γίνει έως τώρα αποδεκτό σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Ζητήσαμε αλλαγή του αγώνα με τον Ιάλυσο και δεν έγινε αποδεκτό. Ζητήσαμε το ίδιο και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας και πάλι δεν έγινε αποδεκτό. Αυτή την εβδομάδα έκανε αίτημα ο Κλεάνθης να γίνει τα μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή και έγινε αποδεκτό χωρίς να ερωτηθούμε εμείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι μπορεί να αλλάξουν τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων και ο Διαγόρας όχι. Μας είχαν πει να τα βρούμε με τον Αστέρα Παστίδας και τον Ιάλυσο. Γιατί δεν ερωτηθήκαμε να γίνει το ίδιο και στο παιχνίδι αυτής της εβδομάδας με τον Κλεάνθη; Πως είναι δυνατόν να το ορίζουν την Κυριακή χωρίς να ερωτηθούμε και εμείς; Η Επιτροπή Πρωταθλήματος είναι φανερό πως δεν μας λαμβάνει καθόλου υπόψιν της και το μόνο που μπορώ ν α σκεφτώ είναι ότι αυτό γίνεται κακοπροαίρετα. Κάτι υπάρχει με τον Διαγόρα. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Δεν έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και από τη διαιτησία. Όλα τα ντέρμπι τα έχουμε χάσει εξαιτίας της. Ζητάμε ίσους όρους. Δεν μπορεί να αδικείται συνέχεια ο Διαγόρας».
Στον κ. Ζωάννου, απάντησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Γιώργος Παυλίδης ο οποίος μεταξύ άλλων του είπε:
«Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για το υψηλό επίπεδο προσέγγισης του θέματος. Πραγματικά είστε παράδειγμα προς μίμηση για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι πρόεδροι πρέπει να διατυπώνουν τα παράπονα τους. Να είστε σίγουρος ότι είμαστε υπέρ της ίσης μεταχείρισης και θέλουμε να βγάλετε από το μυαλό σας το ότι κάτι συμβαίνει με τον Διαγόρα και υπάρχει ανισότητα. Έχουμε πει ότι θα προσπαθήσουμε να κρατάμε ίσες αποστάσεις απ’ όλες τις ομάδες. Είναι κάτι που ειδικά με εσάς προσωπικά θέλω να το προσέξω ακόμα πιο πολύ διότι προέρχομαι από μια ομάδα που κάποτε λειτουργούσε ανταγωνιστικά σε εσάς και δεν θέλω να νομίζει κάποιος άλλα πράγματα. Ίσως ήταν μια κακή στιγμή το ότι έχουν απορριφθεί όλα τα αιτήματα που έχετε κάνει. Δώστε λίγο χρόνο για να διαπιστώσετε μόνο σας στην πορεία ότι δεν συμβαίνει κάτι».
Απάντηση στον κ. Ζωάννου έδωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:
«Στην περίπτωση με τον Αστέρα Παστίδας, είχε παίξει δυο συνεχόμενες Κυριακές και είχε ζητήσει να μην παίξει και με τον Διαγόρα Κυριακή λόγω γάμου. Δεν απορρίψαμε αυτό το αίτημα. Είπαμε όμως στα δυο σωματεία να τα βρούμε μεταξύ τους για να μην μείνει κανένα παραπονούμενο. Το ίδιο πράξαμε και στην περίπτωση με τον Κλεάνθη Παραδεισίου. Σας ζητήσαμε να βρείτε μια φόρμουλα μεταξύ σας. Ήρθε μόνο από τον Κλεάνθη όμως ένα αίτημα που έλεγε για Κυριακή και απλά το κάναμε αποδεκτό. Δεν υπάρχει καμία κακοπροαίρετη αντιμετώπιση του Διαγόρα και εξάλλου μην ξεχνάτε ότι βάση της προκήρυξης όλοι οι αγώνες μπορούν να ορίζονται και Σάββατο και Κυριακή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments