Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ωρίων: Επιτυχημένη παρουσία στο Τατόϊ

Ωρίων: Επιτυχημένη παρουσία στο Τατόϊ

0
orion1
Dodekanisos

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του συλλόγου «Ωρίων» που συμμετείχαν με την ομάδα της πολεμικής αεροπορίας στους αγώνες του πρωταθλήματος τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα. Οι αγώνες ήταν για τις κατηγορίες ανδρών και γυναικών (ολυμπιακού και σύνθετου τόξου) κλειστού χώρου 2Χ18μ. Ήταν υπό την αιγίδα του Α.Σ.Α.Ε.Δ και έγιναν στην αίθουσα αθλοπαιδιών «Δαίδαλος» της σχολής Ικάρων, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόϊ. Το χρυσό μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν οι αθλητές της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό και στο σύνθετο τόξο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: -Ολυμπιακό Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1633 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Σμηνίας (ΕΟΙΤ) Ανδρέας Γκόγκας, ο Ανθυποσμηναγός (ΤΜΑ) Ιωάννης Περμανθούλης και ο Επισμηναγός (Ι) Νικόλαος Καλογεριάς και Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1422 βαθμούς.
-Σύνθετο Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1412 βαθμούς, την οποία αποτελούσαν ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης, ο Επισμηναγός (Μ) Γεώργιος Βαρσαμής και ο Σμηνίας (ΟΤΑΦ) Θεόδωρος Κουγιουμτζίδης, Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Στρατού Ξηράς με 1356 βαθμούς και Χάλκινο Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1308 βαθμούς.
-Στην ατομική κατάταξη στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Σμηνίας (ΕΟΙΤ) Ανδρέας Γκόγκας, ενώ στην κατηγορία των γυναικών το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Στυλιανή Αναστασάκη.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας ΩΡΙΩΝ θέλει να συγχαρεί για την επιτυχία που είχαν, τους αθλητές του Μανώλη Καραγιάννη και Θεόδωρο Κουγιουμτζίδη.
orion2

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments