Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Παράσταση για δυο” στ’ Αφάντου

“Παράσταση για δυο” στ’ Αφάντου

0
aera_omada
Dodekanisos
Αγχώθηκε στο τέλος αλλά τελικά επικράτησε η Α.Ε.Ρ.Α. με 3 – 2 του Ευαγόρα. Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε «παράσταση για δυο», καθώς ο Τριχιάς για την Α.Ε.Ρ.Α. και ο Αγγελόπουλος για τον Ευαγόρα, πέτυχαν τα γκολ των ομάδων τους (τρία και δυο αντίστοιχα)  Σε ένα παιχνίδι που το ήλεγχε η Α.Ε.Ρ.Α και αν και προηγήθηκε με 3 – 0, ο Ευαγόρας μείωσε σε 3 – 2 προς το τέλος της αναμέτρησης και μπήκε πάλι στο «κόλπο» έστω της ισοπαλίας, αλλά στο τέλος οι παίκτες του Πέτρου Ρουντζιέρη ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την νίκη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 15’ ο Τριχιάς με σουτ, μετά από μια πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και σέντρα του Στεργαλλά. Με το «δίδυμο» Στεργαλλά – Τριχιά στους ίδιους ρόλους να «ξαναχτυπάνε» 15 λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Στο 65’ οι «συνηθισμένοι δράστες» έκαναν και πάλι τα δικά τους, με τον Τριχιά να κάνει τρία τα προσωπικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του, αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά από σέντρα του Στεργαλλά. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αγγελόπουλος εκμεταλευόμενος το λάθος στην άμυνα της Α.Ε.Ρ.Α. μείωσε σε 3 – 1 και δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το τελικό 3 – 2 μετά από σέντρα του Κώστα.

Α.Ε.Ρ.Α. (Πέτρος Ρουντζιέρης): Δαρζέντας, Κωστάκης, Κατσιδώνης, Λαουδίκος(70′ Διακίδης), Ντίκ, Γιαννακάκης, Κυριαζής(60′ Λαμπρόπουλος), Στεργαλλάς, Γιώργου(68′ Λατσός), Τριχιάς, Καλογήρου.

Ευαγόρας (Άρης Μιχαηλίδης): Δατσέρης, Παναγιώτου, Ζωάννου, Τσιώνης, Κουντούρης, Τσάκε(74′ Χατζηνικόλας Π. ), Αλαφάκης, Σιαμαντούρας (46′ Λυμπέρης), Χατζηνικόλας Σ. (62′ Τσούκι), Κώστας, Αγγελόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments