Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Παραμένει σε αδράνεια ο Ατρόμητος Διμυλιάς

Παραμένει σε αδράνεια ο Ατρόμητος Διμυλιάς

2
2
Dodekanisos

Σε αδράνεια θα παραμείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος Διμυλιάς. Αν και τις τελευταίες ημέρες έγινε προσπάθεια από την εκτελεστική επιτροπή να συγκροτήση νέο δ.σ. προκειμένου να κατέβει η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας τελικά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να μην βρεθεί λύση. Αναλυτικά και η ανακοίνωση:
«H εκτελεστική επιτροπή του Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς είναι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσει πως η ομάδα θα παραμείνει σε αδράνεια για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Δυστυχώς οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο μήνα δεν οδήγησαν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα με το μεγάλο πρόβλημα να είναι ξεκάθαρα στην στελέχωση ενός ολοκληρωμένου διοικητικού συμβουλίου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Γιάννη Φλεβάρη, Στέλιο Στεφανάκη, Γιώργο Παντίδο, Νίκο Σαρούκο, Νίκο Απτόγλου, Παντελή Πουλή και Θανάση Μεγαλούδη για την προσπάθεια που έκαναν για να βοηθήσουν την ομάδα. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στους τέσσερις τελευταίους που παρότι δεν έχουν καταγωγή από το χωριό, έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο στην προσπάθεια και το συλλογικό καλό. Υποχρέωση όλων μας να βρεθεί λύση την επόμενη σεζόν για να μην αφανιστεί το μητρώο μας»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
MINA
MINA
7 years ago

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΤΟΠΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΡΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?. Ο ΔΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΑΔΑ?

Xontros
Xontros
7 years ago

Αφού άλλαξε χωριό,δεν τα έμαθες??έγινε τριαντενος φουλ….