Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2022 η Ρόδος!

Παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2022 η Ρόδος!

0
best-tv.gr
Dodekanisos

Η Ρόδος γνώρισε την ήττα (1-3) και από την Καλαμάτα στη Μεσσηνία σε αναμέτρηση για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League 2. Τρίτη σερί ήττα για τα «ελάφια» που παράλληλα συνεχίζουν να αγνοούν την νίκη μέσα στο 2022! 

Το ματς

Η Καλαμάτα, με τον Μπελά στην άκρη του πάγκου μετά την αποχώρηση του Αναστόπουλου, μπήκε φορτσάτη στο ματς, πίεζε τη Ρόδο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 22′ με τον αρχισκόρερ της Λουκίνα, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Κόντρα στη ροή του ματς η Ρόδος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 34′ με αυτογκόλ του Αναστασόπουλου. Όμως η Καλαμάτα φρόντισε να απαντήσει άμεσα ανακτώντας εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι, απόφαση που σήκωσε έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς Ρόδου. Ο Λουκίνας στο 38′ εκτέλεσε εύστοχα δίνοντας κεφάλι στο σκορ ξανά στην Καλαμάτα και ταυτόχρονα φτάνοντας τα δέκα γκολ στο πρωτάθλημα έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Ρόδος ήταν πιο κινητική πιέζοντας ψηλά και δυσκολεύοντας τη «μαύρη θύελλα», η οποία πάντως στην πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» το παιχνίδι. Ο Ματέους ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς με ένα εξαιρετικό σουτ στο 69′ έστειλε για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη για το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

Βοηθοί: Καραθανάσης, Βιτσετζάντος (Ανατολικής Αττικής)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Καλαμάτα (Μπελά): Ταϊρης, Κωνσταντινόπουλος (75′ Τσαγκαλίδης), Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Μοσέρ, Παπατόλιος, Παυλίδης (63′ Ματέους), Αναστασόπουλος (88′ Κόκκορης), Τάτος, Φελίπε (63′ Γρίβας), Λουκίνας (88′ Σκεντεράι)

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σουλάι (46′ Τσάβες), Σάαντο, Καψάλης, Μακρυδημήτρης (73′ Βουργουντζής), Μπότος, Καραγεώργης, Χύσι, Μάρκοβιτς, Δελαπόρτας, Παπάζογλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments