Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Πάνθηρες: Ενισχυθήκαν και με τον 21χρονο Παναγιώτη Τζαβάρα

Πάνθηρες: Ενισχυθήκαν και με τον 21χρονο Παναγιώτη Τζαβάρα

0
Dodekanisos

Ο Παναγιώτης Τζαβάρας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ανδρικής ομάδας των Πανθήρων. 0 21χρονος μέσος (γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1999) είναι πανέτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα μας να υλοποιήσει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Ο Παναγιώτης ξεκίνησε να αγωνίζεται από τους Ατρόμητους Ρόδου. Στη συνέχεια πέρασε από το Εφηβικό του Φοίβου. Έπαιξε για πρώτη φορά σε ανδρικό με τα χρώματα του Κλεάνθη Παραδεισίου. Φόρεσε επίσης τη φανέλα του Δαμάγητου Θεολόγου ενώ μέχρι και πρόσφατα έπαιζε στον Ακουσίλαο Φανών. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε ως παίκτης των Πανθήρων, τόνισε τα ακόλουθα:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα που έχει έντονο το νεανικό στοιχείο. Νιώθω πολύ καλά και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα».

Διάκου: «Καλωσορίζουμε και τον Παναγιώτη, κοιτάμε μπροστά»

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάκου με αφορμή τη νέα μεταγραφή του συλλόγου, επεσήμανε τα εξής:
«Ο μεγάλος μας στόχος είναι να φέρουμε κοντά μας όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλά παιδιά. Ο Παναγιώτης έχει όλες αυτές τις βασικές προϋποθέσεις για να είναι μέλος της οικογένειας μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός. Κοιτάμε πάμε μπροστά, θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα την χαίρεται όλος ο κόσμος να τη βλέπει να αγωνίζεται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments