Αρχική Videos Πάνω από 150 ρεμπουπλικανοί απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Πάνω από 150 ρεμπουπλικανοί απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

0
Dodekanisos

Περισσότεροι από εκατόν πενήντα ρεμπουπλικανοί του Κογκρέσο αντιτίθενται σθεναρά στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού που θέλει η κυβέρνηση Biden για αρκετούς εργαζόμενους. Ειδικά σε ότι αφορά τους υγειονομικούς, οι Ρεμπουπλικανοί τονίζουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει λάβει σοβαρά υπόψη της την αρνητική επίδραση που θα έχει η συγκεκριμένη εντολή, καθώς οι ελλείψεις προσωπικού που θα προκύψουν θα μπορούσαν να κοστίσουν ζωές αντί να τους σώσουν», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος τους Τζεφ Ντάνκαν. Η εντολή μπλοκαρίστηκε πρόσφατα σε εθνικό επίπεδο, προς το παρόν, από δύο ομοσπονδιακά δικαστήρια.

Ο βουλευτής της Νότιας Καρολίνας εισήγαγε πρόσφατα ένα ψήφισμα βάσει του νόμου για την αναθεώρηση του Κογκρέσου (CRA) με στόχο να σταματήσει την εντολή του προέδρου για σχεδόν όλους τους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας, απαιτώντας ένα όριο πλειοψηφίας για να περάσει τόσο από τη Βουλή όσο και από τη Γερουσία. Ο Ντάνκαν μεταξύ άλλων επεσήμανε επίσης πως «είναι προφανές ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν έχει εξετάσει την πρακτικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ηθική της εντολής εμβολιασμού για το προσωπικό σε όλες τις πιστοποιημένες υγειονομικές εγκαταστάσεις Medicare και Medicaid.

Επιπλέον, αυτή η εντολή μπορεί να επιδεινώσει την τρέχουσα έλλειψη εργατικού δυναμικού στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης σε μια εποχή που πολλές πολιτείες έχουν νοσοκομεία που έχουν ή υπερβαίνουν τη χωρητικότητά τους και οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης, ειδικά οι οίκοι ευγηρίας, δυσκολεύονται να προσλάβουν και να διατηρήσουν προσωπικό», είπε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments