Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πάνω απ’ όλα ο Διαγόρας»!

«Πάνω απ’ όλα ο Διαγόρας»!

0
thira6 trikala
Dodekanisos

Την δική του τοποθέτηση για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, κάνει μέσω ανακοίνωσης του ο οργανωμένος σύνδεσμος φιλάθλων του Διαγόρα «Θύρα 6».

Αναλυτικά, το κείμενο μεταξύ άλλων (κομμάτι της επιστολής το news12 δεν μπορεί να αναδημοσιεύσει διότι περιλαμβάνει πράγματα τα οποία αφορούν πράξεις οι οποίες μπορεί να είναι ποινικά κολάσιμες. Μάλιστα με το news12 επικοινώνησε ο δικηγόρος του κ. Σταύρου για το θέμα αυτό.

Συγκεκριμένα:

«Ο Σ.Φ. Διαγόρας Θύρα 6, εύχεται σε όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Διαγόρα υγεία και καλή αθλητική χρονιά. Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να πάρουμε θέση, σχετικά με αυτά που συνέβησαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα τον τελευταίο καιρό.
1. Για εμάς ο Τσαμπίκος Πεταυράκης θεωρείται η σημαία στην ομάδα του ποδοσφαίρου του συλλόγου μας, έως και σήμερα που συντάσσεται η ανακοίνωση (12/9/2017) διότι ήταν παρών στα εύκολα και κυρίως στα δύσκολα. Όπως παρών  ήταν και ο Πέτρος Ρουτζιέρης. Ήταν πιστός στρατιώτης και τιμούσε τη φανέλα της ομάδας, όπως και ο Πέτρος Ρουτζιέρης.
2. Ανδρέα Σταύρου σε ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας πέρσι και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια, όπως έγραψες και εσύ στο λογαριασμό του στο facebook, μας και τον θεώρησες τον σωστότερο τρόπο να ανακοινώσεις την αποχώρηση σου (ΤΟ ΗΘΟΣ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΑΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ). @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@.
3. Όσο για εσάς τους Διαγοράκλες του facebook, που βγάλετε όλη τη χολή σας για την ομάδα, έχει ο καιρούς γυρίσματα χουβαρδάδες.
Υ.Γ.1 Την ημέρα της μισθοδοσίας και των προκαταβολών, γνωρίζεται όλη την πόρτα που θα απευθυνθείτε για να πληρωθείτε και δίνετε πάντα το παρών. Κατά την αποχώρηση σας από την ομάδα όμως, ορισμένοι δεν πήγατε να χτυπήσετε καμιά πόρτα, αλλά επιλέξατε το facebook και τα ΜΜΕ. Αν αυτό είναι δείγμα ήθους, αξιοπρέπειας και αγάπης προς της ομάδα ας το κρίνει ο κόσμος.
Υ.Γ.2. Πάνω απ’ όλα ο Διαγόρας»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments