Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πανηγυρίζει ο Άγιος Ισίδωρος!

Πανηγυρίζει ο Άγιος Ισίδωρος!

0
Dodekanisos

«Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών της Α’ Κατηγορίας», δηλώνει στο news12 ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν στον Άγιο Ισίδωρο, την είδηση ότι η ομάδα τους θα παίζει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Η περιοχή του Αγίου Ισιδώρου από σήμερα πανηγυρίζει και άπαντες νιώθουν μια μεγάλη δικαίωση για το γεγονός ότι η ομάδα αλλάζει κατηγορία, καθώς όπως πιστεύουν ακράδαντα το άξιζε με βάση την παρουσία της στο πρόσφατο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Μιλώντας στο news12, ο απερχόμενος πρόεδρος, Βαγγέλης Διακοπαρασκευάς είπε:
«Είναι αναμφίβολα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για το χωριό μας. Θέλαμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα για να ανταπεξέλθει στη Β’ Κατηγορία. Δεν ήταν αυτοσκοπός η άνοδος αλλά μας βγήκε στην πορεία. Έτσι όπως βλέπαμε τα παιχνίδια η αλήθεια, το είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Είναι μεγάλη επιτυχία. Επιστρέφουμε στην Α’ Κατηγορία μετά από σχεδόν 30 χρονιά».

Όσο για τη νέα χρονιά, είπε:
«Η νέα χρονιά θα είναι πιο δύσκολη και θα έχει πιο πολλά έξοδα. Στις 14 Ιουνίου έχουμε εκλογές. Το νέο δ.σ. που θα αναλάβει θα κάνει τον σχεδιασμό. Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Με τον κόσμο και τους χορηγούς μας, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Υλικό υπάρχει με δικά μας παιδιά. Πιστεύω ότι και ορισμένοι παίκτες από το χωριό που παίζουν σε άλλες ομάδες θα επιστρέψουν τώρα στον σύλλογο για να βοηθήσουν».

Ο ίδιος ως γνωστών θα παραχωρήσει τη σκυτάλη του προέδρου στον Παρασκευά Σάββενα…
«Δεν θα είμαι πρόεδρος. Ζήτησα να ξεκουραστώ λίγο μετά από 18 χρόνια. Δεν θα είμαι όμως μακριά από την ομάδα. Από κάποιο πόστο θα βοηθήσω και πάλι τον σύλλογο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments