Αρχική Uncategorized Πάμε και για άλλο ταμείο

Πάμε και για άλλο ταμείο

0
espanyol
Dodekanisos
Καλησπέρα μας! Χτες πρώτο δελτίο που «ρίξαμε» και ευτυχώς δεν ήταν στον κουβά, αλλά στην μηχανή του πρακτορείου. Πέρασε η τριάδα που είχα προτείνει και έτσι πενταπλασιάσαμε το ποντάρισμα μας, αποφεύγοντας μάλιστα και το «στραβοπάτημα» της Σπόρτινγκ Λ. που όπως σας είχα πει δεν μου καθόταν καλά το παιχνιδάκι εκείνο και τελικά επιλέξαμε το under που δικαιώθηκε πανηγυρικά μετά το 0 – 0 εκείνης της αναμέτρησης!

Όσοι θέλετε να δείτε τις χτεσινές προβλέψεις μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Πάμε στα «φρέσκα» τώρα. Το κουπόνι παρά τον αριθμό τον παιχνιδιών που έχει δεν με ενθουσιάζει και προτείνω να το «πάμε χαλαρά». Στοίχημα δεν παίζουμε αν κάτι δεν μας κάνει, αλλά επειδή σίγουρα κάποιοι θα θέλουν να κάνουν το ποντάρισμα τους, θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δρόμο για το ταμείο και πάλι.

Θα ξεκινήσω από την Σκωτία και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Μάδεργουελ με την Ντανφέρμλιν. Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη στο πρωτάθλημα για τουλάχιστον πέντε παιχνίδια και το συγκεκριμένο παιχνίδι με την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα Ντανφέρμλιν φαντάζει ιδανικό, άλλωστε αν δεν νικήσει μέσα τον τελευταίο πότε θα το κάνει;

Δεύτερο παιχνίδι που επιλέγω είναι αυτό ανάμεσα στην Μιραντές και την Εσπανιόλ για το κύπελλο Ισπανίας. Στο πρώτο παιχνίδι η Εσπανιόλ είχε κερδίσει εντός έδρας με το δύσκολο 3 – 2, αποτέλεσμα που θα κάνει την ομάδα της Εσπανιόλ να είναι πολύ προσεκτίκη, καθώς ακόμη και σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά και πάνω μένει εκτός, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δυο εκτός έδρας γκολ (εκτός και αν έχουμε κανένα σκορ 4 – 3 κλπ), όποτε θα επιλέξω στο συγκεκριμένο παιχνίδι να μην χάσει η Εσπανιόλ και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τέλος κλείνουμε με ένα παιχνίδι από Αγγλία και συγκεκριμένα από την Κόνφερενς. Η αναμέτρηση είναι αυτή ανάμεσα στην Φλίτγουντ Τάουν και την Μπεϊντρι Τάουν. Με τους γηπεδούχους να είναι στην δεύτερη θέση πίσω από την Ρέξαμ με μόλις δυο βαθμούς και να την καταδιώκουν στο πρωτάθλημα για να πάρουν την απευθείας άνοδο και τους φιλοξενούμενους που αν και το πρωτάθλημα βρίσκεται λίγο μετά τα μισά του, αυτοί βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν φαίνεται να κινδυνεύουν αλλά και να μην διεκδικούν κάτι παραπάνω.

Κωδικός

Παιχνίδι

Πρόβλεψη

Απόδοση

120

Φλίτγουντ Τ. – Μπεϊντρι Τ.

1

1,35

123

Μάδεργουελ – Ντανφέρμλιν

1

1,45

301

Μιραντές – Εσπανιόλ

Χ2 (Δ)

1,33

Συνολική απόδοση:

2,60

Ποντάρισμα:

30 €

Κέρδος – Ζημιά:

 – 30€

Αρχικό Ταμείο:

1.000 €

Τελευταίο Ταμείο:

1.061 €

Ποντάρισμα:

30 €

Τρέχων Ταμείο:

1.031 €

Κερδισμένα δελτία:

1/1

Μπορεί η απόδοση μας να είναι μικρή, αλλά αυτά βλέπω παιδιά (και πάλι σας λέω για χαλαρά), εξάλλου είναι άσχημο να κερδίζει καθημερινά ένα «μεροκάματο»;

Καλή επιτυχία!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments