Αρχική Προγνωστικά Πάμε για διευρυμένο κουπόνι

Πάμε για διευρυμένο κουπόνι

0
palaiologou praktorio
Dodekanisos

Χαμηλή πτήση είχαμε χθες με τα πάνω-κάτω σε αρκετά ματς και με δυνατά στάνταρ να είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό. Ομάδες που χρειάζονταν βαθμούς και τις στηρίξαμε κόλλησαν, οι εκπλήξεις μας δεν τσούλησαν, η Γαλατά «έχυσε την καρδάρα με το γάλα» πάνω της και στο ντέρμπι των αιωνίων σκόραρε ο………Αυλωνίτης!!! Παρά την κακή μέρα βρισκόμαστε στο 57% με 141/248 στις επιλογές μας. Ακολουθεί «γεμάτο κουπόνι ανακαινισμένο» και εμείς λόγω της αυριανής επετείου-αργίας δίνουμε από σήμερα τα προγνωστικά μας για 2 μέρες.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ κωδ.423
Ανύπαρκτη στα εκτός η Τέρεκ και αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι δεν βρίσκει πλεκτό. Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την γηπεδούχο η Τέρεκ αυτή την δεδομένη στιγμή. Την κερδίζει και δεν δέχεται τέρμα η Κράσνονταρ. ( 1 ) 1,80 και ( Ngoal ) 1,80.

ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ κωδ.432
Με προδιάθεση να παίξει σοβαρά και να πάρει το τρίποντο έστω και δύσκολα προκειμένου να αποφύγει τυχόν περιπέτειες τύπου χθεσινοβραδινής Γαλατά πάει η Μπεσίκτας στην έδρα της Ερσίγεσπορ. Έχει μέχρι τώρα στα εκτός της 3 νίκες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1). Η Μπεσίκτας πριν 4 μέρες άλωσε το Βελιγράδι (0-4 την Παρτίζαν-Γιουρόπα Λιγκ) και ίσως να βγάλει σημάδια κόπωσης. Βασικό ποντάρισμα εδώ το ( 2 ) 1,75 και ακολουθεί Το πιασάρικο ( 2-3goal ) 1,80.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ κωδ.435
Η Νυρεμβέργη έχει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων το οποίο σταματάει….. απόψε !! Στα εκτός έδρας ματς εμφανίζεται «ζαλισμένη». Μέσα στην πανίσχυρη έδρα της Ντάρμσταντ δεν έχει καμία ελπίδα. Πολύ απλά εδώ οι αριθμοί θα επαληθευτούν. ( ΗΜ 1 ) 2,80 και ( 1 ) 2,25. Από κοντά και το ( Over ) 1,80.

ΑΥΡΙΑΝΑ ΜΑΤΣ
ΛΑΝΣ – ΚΡΕΤΕ’Ι’Γ κωδ.107
Μυστήριο είναι το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες στον θεσμό του κυπέλου. Πονηρή προσέγγιση εδώ με όσα έβγαλε ο αριθμοαναλυτής μας. Η φιλοξενούμενη έχει στο πρωτάθλημα της 6/7 ( 2-3goal ) 1,80. Για τη Λάνς το κύπελο ίσως να μην είναι στην παρούσα φάση η προτεραιότητα της και ρισκάροντας οδηγούμαστε στο ημίχρονο «δεξιά» που έχει αξία και δεν καθορίζει αποτέλεσμα ή πρόκριση.
( ΗΜ Χ ) 1,90 και ……( ΗΜ 2 ) 4,00!

ΛΕ’Ι’ΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ – ΠΡΕΣΤΟΝ κωδ.132
Αν μιλούσαμε για αυτό το ματς ,έναν χρόνο πριν, θα συζητήσαμε για ένα ματς ντέρμπι, ένα ματς πρωτοπόρων. Είναι σαφές ότι από πέρυσι μέχρι σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει και σε αυτό ευθύνη έχει η παντελώς άχρωμη και αγνώριστη ειδικά στα εντός της παιχνίδια Λέ’ι’τον Όριεντ. Με μόλις 2 βαθμούς σε 6 εντός ματς δεν μπορεί να κοντράρει την καλύτερη σε φόρμα ομάδα (6-0-0, 14-4 τέρματα) και 2η στον βαθμολογικό πίνακα Πρέστον. Μόνο ένα «χέρι Θεού» ή διαιτητή θα μπορούσε να αλλάξει την διαφαινόμενη επικράτηση της πανίσχυρης Πρέστον.
( 2 ) 2,20 και ( 2/2 ) 3,60 και ( 4-6goal ) 2,60.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΒΑΡΕΖΕ κωδ.131
Με (0-1-4) και (3-13 τέρματα) εκτός είναι να απορείς πως θα πας να πάρεις έστω και βαθμό μέσα σε ομάδα που προπορεύεται στην βαθμολογία και που μεθοδικά και συγκρατημένα ξέρει να παίρνει τους βαθμούς. Με ιταλική συνταγή και έδρα απροσπέλαστη Η Φροζινόνε εκμεταλεύεται πιθανό στραβοπάτημα των 3 συνδιεκδικητών της και παίρνει ξεκάθαρο «κεφάλι» στην Serie B. ( 1 ) 1,90 και το αγαπημένο ( 2-3goal ) 1,70.

ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΕΜΠΟΛΙ κωδ.137
Ματς κομβικής σημασίας για την γηπεδούχο. Υποδέχεται την Έμπολι ,μια ομάδα στα μέτρα της και στο ματς αυτό η γηπεδούχος βάζει τις βάσεις προκειμένου να αποφύγει τον περσινό εφιάλτη του υποβιβασμού που της χτυπούσε διαρκώς την πόρτα. Με ροπή προς το ( Under ) 1,70 το ματς. Επιβεβλημένο και ισχυρό το σημείο του άσσου ( 1 ) 1,95.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments