Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Παλικαρίσιο «διπλό» της Δόξας

Παλικαρίσιο «διπλό» της Δόξας

0
doksa aris
Dodekanisos

Στις νίκες επανήλθε η ομάδα της Δόξας Ψίνθου η οποία επικράτησε μέσα στη Λέρο της τοπικής Αθλητικής Ένωσης με 2 – 0 σε παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος). Το παιχνίδι ήταν μέτριο στην μεγαλύτερη διάρκεια του με τους γηπεδούχους πάντως να …πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη η ποιότητα του αγώνα έπεσε ενώ η Δόξα αναγκάστηκε να παίξει και με δέκα παίκτες καθώς στο 72’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση ο Μπατέστας. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και να πάρουν την μεγάλη νίκη. Το 0 – 1 πέτυχε ο Τσομπάνογλου στο 75’ με κεφαλιά και το τελικό 0 – 2 διαμόρφωσε ο Πλύγκος με πλασέ στο 83’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Πατσιαούρας, Βουλγαράκης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γκούντογλου, Κάστης (46΄ Φουντουκάκης Ν), Μπακάι, Καρπαθιός, Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Μεραμπελιώτης, Καραγκιόλης, Φουντής, Γιαννουκάς
ΔΟΞΑ: Τόππος, Χ. Ορφανός, Στελλάς, Μπαρμπαντώνης, Μπατέστας, Τσομπάνογλου, Δ. Ορφανός, Οχτάρας, Καβουκλής, Παπανικολάου (80΄ Καλόψυχος), Πλύγκος (83΄ Τσούλλος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments