Αρχική Προγνωστικά Μετά το τζόκερ έχει …μπάλα!

Μετά το τζόκερ έχει …μπάλα!

0
lorian
Dodekanisos

Χθες λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήμασταν κοντά σας και δεν καταφέραμε να δώσουμε προγνωστικά. Για σήμερα με κουπόνι από τα « δικά μας » πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή και να αυξήσουμε το ποσοστό των επιτυχιών μας, που έχει κολλήσει στο 57%.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ κωδ.106
Ψηλά στην βαθμολογία είναι και οι δυο ομάδες παρουσιάζουν στην απόδοση τους σταθερότητα και αξιοπιστία και παίζουν αμφότερες ανοιχτό ποδόσφαιρο. Σε εξαιρετικό φεγγάρι ο Έλληνας Θεός (Γκέκας) σκοράρει σχεδόν πάντα. Είναι όμως αρκετό για να σπάσει το αήττητο στην έδρα της Γκαζιάντεπσπορ; Η ακτινογραφία του ματς έβγαλε το καλοπληρωμένο ( Over ) 1,85 και μοιρασιά στους βαθμούς ( Χ ) 3,10.Προτεινόμενο σκορ το ( 2-2 ) 13,00!!

ΑΝΖΕ – ΝΤΙΖΟΝ κωδ.108
Βρίσκεται αρκετά ψηλά και αυτό οφείλετε στην πανίσχυρη της έδρα. Δεν περνάει από εκεί ούτε η πρωτοπόρος Ντιζόν που στα εκτός της ματς βγάζει αδυναμίες. Η γηπεδούχος έχει στην έδρα της συνολικά 11-1 τέρματα και θα τα κάνει ….12 στο 1ο Ημίχρονο αυτού του ματς. Με αρκετή δόση ρίσκου αλλά και έμπνευσης ( ΗΜ 1 ) 2,70. Tα μέχρι τώρα 5/6 (2-3goal) 1,70 στην έδρα της Ανζέ είναι η δεύτερη μας επιλογή.

ΡΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ κωδ.123
Μίνι έκπληξη εδώ; Πολύς ντόρος για τον άσσο της φορμαρισμένης Ρεν και να μου επιτρέψετε να αποστασιοποιηθώ σε ότι αφορά τον «περίπατο» της γηπεδούχου που διαβάζω σχεδόν παντού. Προσωπικά πιστεύω πως η Λοριάν αξίζει καλύτερης τύχης. Το έδειξε αυτό με την Παρί (προηγήθηκε στο σκορ αλλά δεν άντεξε). Αυτό που εγώ προτείνω είναι το ( 2-3goal ) 1,75 και εάν θα πρέπει να παίξω κάτι άλλο θα πήγαινα στο ( ΗΜ 2 ) 4,00!

ΑΡΟΥΚΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ κωδ.129
Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης εδώ μιας και μιλάμε για δυο διαφορετικές ποιοτικά ομάδες και σαφώς με αντίθετους στόχους. Η Γκιμαράες πάει να μπει σφήνα στους «μεγάλους» (Μπενφίκα , Πόρτο) είναι σοβαρή και πειθαρχημένη και ακριβώς έτσι την περιμένουμε απόψε από πολύ νωρίς. Η Αρούκα απογοητεύει με την έως τώρα εικόνα που παρουσιάζει και θα παλέψει για να σωθεί. Δαυ’ί’δ εναντίον Γολιάθ έχουμε εδώ μόνο που στην προκειμένη περίπτωση παίζουμε …..μπάλα και δεν σηκώνει μύθους!! Βασική μας επιλογή το ( 2 ) 2,15 και μετά ( 2/2 ) 3,75 αλλά και το ( Over ) 2,05.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments