Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Παλικαρίσια νίκη στο 85′!

Παλικαρίσια νίκη στο 85′!

0
polistratos
Dodekanisos

Μία ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πολύστρατος Λαέρμων, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Αγίου Λουκά, με 2-1.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν να παίρνουν το προβάδισμα στο 7’, με τον Χωρίτη να κινείται γρήγορα και να ξεφεύγει από τους αμυντικούς, ανοίγοντας το σκορ από νωρίς (1-0). Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και τελικά στο 26’, ισοφάρισαν με κοντινό πλασέ του Μπακίρη (1-1). Το πρώτο ημίχρονο έληξε με ένταση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο ο εκπρόσωπος του Πολύστρατου, Στέργος Σαρικάς.
Στην επανάληψη, ο Πολύστρατος ανέβασε την αποδόση του, αλλά χρειάστηκε να χάσει αρκετές ευκαιρίες μέχρι και το 85’, όταν ο Χατζηκαλημέρης, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-1. Σε αυτή την φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για επιθετικό φάουλ, οι ποδοσφαιριστές τσακώθηκαν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθούν με κόκκινη κάρτα ο Μπακαρής και ο Γουργούλιας. Το γκολ μέτρησε κανονικά και το αποτέλεσμα παρέμεινε υπέρ των γηπεδούχων μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Διαιτησία: Βλάχος, Αναστασοπούλου, Μπέκας.
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Αναστασιάδης, Πατούνας, Χατζηκαλημέρης, Πόλος, Μπακαρής, Χωρίτης, Παπακώστας, Χαριλάου, Χατζημιχαήλ, Κοιλιάς (59’ Γιώργου).
ΆΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Μακρυδημήτρης, Διακίδης, Καλογήρου, Μοσχούς, Ηλίας, Μπακίρης (59’ Λαουδίκος), Κανέλλος, Μπάλλα, Κυριαζής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments