Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Παλάζης: «Σύντομα η επόμενη μου …στάση»

Παλάζης: «Σύντομα η επόμενη μου …στάση»

0
Dodekanisos

Με μια …φιλοσοφημένη δήλωση, ο Τάσος Παλάζης ξεκαθαρίσει ότι σύντομα θα γίνει γνωστός ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός. Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Καλυθιών, δεν θέλει να γίνει συγκεκριμένος όμως με το δικό του τρόπο, ξεκαθαρίζει ότι θα ψάξει να βρει μια ομάδα με καλή χημεία.

Διαβάστε όλη τη δήλωση του:

«Η μοναδική βάση μιας επιτυχημένης χρονιάς στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι αυτή που πρέπει να υπάρχει σε όλους τους τομείς της ζωής και της κοινωνίας.

Άμεση αντίληψη,  αλληλοσεβασμός, αυτογνωσία, συμβιβασμός, και έμμεση αγάπη! Μόνο έτσι μια ομάδα μπορεί να καταφέρει να πραγματοποιήσει τους στόχους της.

Όταν μιλάμε για ποδοσφαιρική  χημεία, δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα, έχει να κάνει με τη πνευματικότητα του καθενός μέσα στο σύνολο.  Αν δε μπορείς να συνυπάρξεις με το ένστικτο, με το βλέμμα, αν δε γνωρίζεις ποιος είναι ο απέναντι σου, αν δε κατανοείς τι συμβαίνει στην ” οικογένεια σου, τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο.  Ταλέντο, προπόνηση, εγωισμός, θέληση,  εμπειρία, είναι σημαντικά,  όχι όμως όσο η αντίληψη.

Αν δεν υπάρχει ίδια αντίληψη από το 80% των παικτών, τότε πολλές φορές θα παρακαλάς τη τύχη! Προσπάθησε να βρεις αυτό το δύσκολο που λέω, ίσως καταλάβεις την ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Αυτό θα αναζητήσω και φέτος,  αυτό πρέπει να ψάχνει ο καθένας.

Η επόμενη στάση για μένα θα είναι εκεί που θα με πάει η εμπειρία και το ένστικτο.

Άμεσα όλα αυτά.

Καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους μέχρι να ξεκινήσει και πάλι η προετοιμασία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments