Αρχική Αθλητικά νέα Παίζουν αύριο στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

Παίζουν αύριο στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου

0
Dodekanisos

Διεξάγεται αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 15:00μ.μ. στο Ε.Α.Κ. (Καρακόνερο) η ποδοσφαιρική συνάντηση-εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του Νίκου Κυπραίου.
Την συνδιοργάνωση του «Συνδέσμου Αγάπης» και της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου υποστηρίζουν ο Σύνδεσμος Διαιτητών, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου και το σώμα των παρατηρητών αγώνων της Ένωσης.
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, αντιμέτωπες θα βρεθούν οι ομάδες της ΕΠΣΔ και των Διαιτητών, στις οποίες ο αείμνηστος Νίκος Κυπραίος ήταν ενεργό μέλος.
Με την ομάδα της ΕΠΣΔ θα αγωνιστεί ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης που βρίσκεται από χθες στο νησί μας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης, Χρυσόστομος Ψέλλας και Θεοδόσης Στεφανάκης ενώ παρατηρητές αγώνων, παράγοντες σωματείων και μέλη του συνδέσμου προπονητών αναμένεται να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια για να τιμήσουν τον θεσμό.
Σημαντικότερος όλων ωστόσο, είναι ο φιλανθρωπικός σκοπός του αγώνα καθώς μετά από πρόταση της ΕΠΣΔ και σχετική απόφαση του «Συνδέσμου Αγάπης» όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου πρόσφατα Αμβρόσιου Βελή. Για το λόγο αυτό όλα τα σωματεία επιβάλλεται να εκπροσωπηθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια. Στην εκδήλωση θα παραστεί ασφαλώς η οικογένεια του Νίκου Κυπραίου και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του «Συνδέσμου Αγάπης» στον οποίο ο Νίκος πρόσφερε τα μέγιστα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments