Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Παγκόσμιο σκοποβολής: Στην τελική ευθεία

Παγκόσμιο σκοποβολής: Στην τελική ευθεία

0
skopovoli_kalamonas
Dodekanisos
Οργασμός εργασιών για την προετοιμασία της δοκιμαστικής διοργάνωσης του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Πρακτικής Σκοποβολής του Καλαμώνα. Στη Ρόδο βρίσκονται από την Παρασκευή στελέχη της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας προκειμένου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και της δοκιμαστικής διοργάνωσης που είναι από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 του μήνα και είναι αγώνας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος με συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η αντιπροσωπία που είχε επικεφαλής τον πρόεδρο της Ο. Ε.  τον κ Δημακάκο, αντιπρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας ασχολήθηκε με θέματα που αφορούσαν την προετοιμασία των πεδίων του σκοπευτηρίου, που για την περίπτωση του πανελλήνιου θα χρειαστούν 15 ενώ για το παγκόσμιο απαιτούνται 32, τον εξοπλισμό που για το πανελλήνιο υπάρχει πληθώρα από τα Island Games 2007 και θα χρειαστεί να κατασκευαστεί νέος για το παγκόσμιο. Ασχολήθηκαν ακόμα με τα θέματα των τελετών έναρξης και λήξης, που όσον αφόρα την έναρξη ο πιθανότερος και ο ποιο ενδεδειγμένος χώρος είναι το Αρχαίο Στάδιο και με το σενάριο και το περιεχόμενο και των δυο.
Την Κυριακή έγινε  συνάντηση με τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του Δημου Ρόδου κ Μπαράκα οπού έγινε απολογισμός των μέχρι τώρα ενεργειών από πλευρά του Δήμου και έγινε προγραμματισμός για τα επόμενα βήματα που απαιτούνται για την καλλίτερη προετοιμασία της διοργάνωσης τόσο σε τεχνικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Αποφασιστικέ να συστηματοποιηθεί η προβολή και προώθηση της διοργάνωσης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό αλλά και διεθνές. Αποφασίστηκε ακόμα να επισπευτούν οι ρυθμοί προετοιμασίας για την τελετή έναρξης οι οποία θα πρέπει να είναι εντυπωσιακή.                      Εντωμεταξύ οι εργασίες στο σκοπευτήριο συνεχίζονται εντατικά με τα χωματουργικά να συνεχίζονται και το στήσιμο του εξοπλισμού με  διαφορετικό σενάριο σε κάθε στάδιο από τα στελέχη της ομοσπονδίας και μελών του Σκοπευτικού Ομίλου Ροδου και του Συλλόγου Αστυνομικών Ρόδου. Να σημειώσουμε ότι στον πανελλήνιο αγώνα, που αρχίζει την ερχομένη Παρασκευή με τους κριτές και την διοίκηση του πεδίου να αρχίζουν τον αγώνα, πρόκειται να συμμετάσχουν 200 αθλητές από την Ελλάδα και 60 από το εξωτερικό ενώ στο παγκόσμιο που γίνεται από 2 έως 8 Οκτωβρίου πρόκειται να συμμετάσχουν πάνω από 1.200 αθλητές από 83 χώρες.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments