Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι ο Διαγόρας

Πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Με ένα γκολ του Ντουαλά στο 50′, ο Διαγόρας ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Αχαρναϊκού στο Δημοτικό Στάδιο και πάει με ανεβασμένη την ψυχολογία του στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο την επόμενη αγωνιστική στο “Οικονομίδειο”.

Ο έγχρωμος άσος του “γηραιού” εκμεταλλεύτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο μια πανέμορφη κάθετη πάσα του Μπουρλάκη και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε στην κενή εστία για να κάνει έτσι το 1 – 0.
Ο Διαγόρας αδικείται απο το σκορ καθώς με βάση την απόδοση των παικτών του και την συνολική παρουσία των δυο ομάδων θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ και να φθάσει σε μια πιο άνετη νίκη. Ο Αχαρναϊκός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έδειξε ότι έχει τις δυνάμεις για να απειλήσει αισθητά τον “γηραιό”. Μετά το 1 – 0, ο ρυθμός του παιχνιδιού κάπως έπεσε με τον Διαγόρα και πάλι να μην κινδυνεύει από τους αντιπάλους του. Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κακουλίδης από τον Σύνδεσμο της Θράκης.

“Βοηθοί” του ήταν οι Καφρίτσας και (Αθήνα) και Ναζιόπουλος (Έβρος).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σικαλιάς, Καρπαθάκης, Δήμας, Τσαγκάρης (90′ Κυριαζής), Κορλός, Γιώργου, Ζέλεεφ, Ντουαλά, Γλυνός (68′ Γεωργίου), Μεντί, Μπουρλάκης (77′ Κοντός)
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Αντωνόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Καραγεώργος, Τασιουλής, Μουκίδης, Τζανέτος, Δήμος, Δεγαϊτάς, Τσιντώνης (46′ Κυριακίδης), Κυριαζόπουλος,Τσομπανίδης (46′ Βαλιάνος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments