Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ: “Τα παραμύθια τελείωσαν, ήρθε η ώρα μας”

ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ: “Τα παραμύθια τελείωσαν, ήρθε η ώρα μας”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό Β’ εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σίγουρα θα μπορούσε να είναι μια νίκη. Σίγουρα δεν ήταν η ομάδα τόσο έτοιμη μετά από ενός μήνα διακοπή με το χτύπημα του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. Ομολογουμένως για όσους ήταν σήμερα στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου διαπίστωσαν την άθλια διαιτησία του κ. Τάση που ήρθε ως χειρουργός κι έφυγε σαν κύριος! Θα πρέπει να καταλάβουν αυτοί που διορίζουν, πως η υπομονή έχει και τα όρια της και μάλιστα για μια διαιτησία που ακριβοπληρώνεται!

Η Ρόδος σήμερα υπέκυψε στις ορέξεις των διαιτητών που κάποτε βρίσκονταν στην κορυφή και ευτυχώς κατεβαίνουν εις βάρος όμως των ομάδων που βρίσκουν μπροστά τους. Το χειρουργείο έχει τεχνική και η Ρόδος για άλλη μια φορά έτυχε να είναι θύμα της τεχνικής του κ Τάση. Δυστυχώς δεν δέχθηκε να μιλήσει, απέφυγε απαντήσεις στα λάθη του, μόνος φάνηκε πως ήθελε να φανεί αρεστός στα μεγάλα αφεντικά!

Ας μας αφήσει τη γωνία και ας μην τολμήσει να ξανάρθει: Ήταν ο χειρότερος διαιτητής που πέρασε από τη Ρόδο στο φετινό πρωτάθλημα κι ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους. Τέτοιος διαιτητής που ήρθε για να μοιράζει κόκκινες και να μην βλέπει τα αυτονόητα, σίγουρα θα πρέπει να σφυράει σε ακόμη πιο κάτω κατηγορίες!
Τα παραμύθια τελείωσαν, ήρθε η ώρα μας…”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments