Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ο Θεοδωράκης κράτησε “όρθια” την Ρόδο

Ο Θεοδωράκης κράτησε “όρθια” την Ρόδο

0
Dodekanisos

Η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ στο “δημοτικό στάδιο” σε αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Super League 2. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Θεοδωράκης για τα «ελάφια», καθώς όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί για να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Ανησυχία για τον τραυματισμό του Μαρκόφσκι. Αποβλήθηκε στο 90′ ο Σουλάι. 

Στα της αναμέτρησης πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο εύκολα θα ξεχαστεί. Τόσο ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος όσο και η δυνατή βροχή που έπεφτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα δεν βοήθησαν καθόλου στο να διεξαχθεί μία ομαλή αναμέτρηση. Από εκεί και πέρα η Ρόδος δεν παρουσίασε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ισοπαλία χαρακτηρίζεται αρκετά θετικό αποτέλεσμα. Το ίδιο δεν ισχύει για τους φιλοξενούμενους. Αντίθετα μάλιστα οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν φύγει και με το «διπλό», αλλά στις 2-3 καλές ευκαιρίες που είχαν για να προηγηθούν στο σκορ αστόχησαν λόγω του «κέρβερου» Θεοδωράκη.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά και δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση. Η Ρόδος είχε την υπέρ της κατοχή και ο Παναθηναϊκός περίμενε για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Μάλιστα στο 40ο λεπτό θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έφτασε κοντά στο 1-0 όταν ο Σαρδέλης μετά από άψογο κοντρόλ έδωσε στον Ηλιάδη με τον νεαρό επιθετικό να εξαπολύει δυνατό συρτό σουτ, το οποίο απομάκρυνε με τεράστια επέμβαση ο Θεοδωράκης. 

Μολονότι στην επανάληψη η Ρόδος εισήλθε δυνατά, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε γρήγορα τον αγώνα και μάλιστα είχε δοκάρι. Στο 52′ ο Μαραθωνίτης νικιέται στο τετ – α – τετ από τον εκπληκτικό Θεοδωράκη, που έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Αθανασακόπουλο, ο Σιδερής πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των «ελαφιών». Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους. 

Διαιτητής: Τάσης 

Βοηθοί: Λόντος, Διαμαντής 

Τέταρτος: Μπεκιάρης 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Σάαντο, Καψάλης, Μαρκόφσκι (24′ Καραγεώργη) , Μίγγος (56′ Μίγγος) , Μάρκοβιτς (56′ Σουλάι), Σταματελόπουλος, Παπάζογλου, Τσάβες, Αδαμάκη (71′ Βουργουτζής) , Μαρτσάκης. 

Παναθηναϊκός Β’ (Χαβιέρ Βάθκεθ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης, Κούτσιας, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Μαραθωνίτης (76′ Καρβούνης) , Τσιριγώτης, Ηλιάδης (76′ Κρυπαράκος). 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments