Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Ρόδος: Φρικτά παράπονα για φιλοξενία και διαιτησία

ΠΑΕ Ρόδος: Φρικτά παράπονα για φιλοξενία και διαιτησία

0
Dodekanisos
Πολλά παράπονα τόσο από τη διαιτησία, όσο όμως και από τη φιλοξενία στο Αιγάλεω έχει η ομάδα της Ρόδου. Είναι χαρακτηριστικές οι δυο ανακοινώσεις που έχει βγάλει μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά:

“Απαράδεκτη συμπεριφορά”

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά στο σημερινό αγώνα άρχισε με την υποδοχή του πατρός Παλτόγλου στο γήπεδο του Αιγάλεω που χωρίς λόγο και αιτία έδωσε το σύνθημα για να μετατραπεί ο χώρος σε κολαστήριο. Να ελπίζουμε να μην συνεχιστεί αυτό, για να μην έχουμε θύματα σε μια επόμενη φορά. Τόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας όσο φυσικά και της διοργανώτριας δεν άφησαν περιθώρια για μια ομαλή εξέλιξη του αγώνα: θέλανε και δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στις ορέξεις ενός ανεκδιήγητου διαιτητή που χάρισε τη νίκη στην αντίπαλη ομάδα με δυο πέναλτυ. Με τέτοιες τακτικές και πρακτικές θεωρούμε πως η κατάσταση ειναι για εξέταση και για να αποκλειστούν αυτοί από μελλοντικές αναμετρήσεις: Η Ροδος διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη κατάσταση και καλεί τους αρμόδιους να πάρουν μέτρα! Δεν μπορούμε να χαριστούμε σε τέτοιες διαιτησίες! Δεν μπορούμε να χαριστούμε σε τέτοια φιλοξενία! ΥΓ: Η απαράδεκτη τακτική των δηλώσεων ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗπίσω από την Πόρτα συνεχίζονται! Ας μας πει ο κ προπονητης του Αιγάλεω, μια φάση που κάνανε στο δεύτερο ημίχρονο και πώς κατάφεραν να μας κερδίσουν με τον απίστευτο διαιτητή, τα απίστευτα πέναλτυ και την κατάσταση που διαμόρφωσαν».

“Η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ποιοι κάνουν …κολλεγιές”

Πράγματι η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει ποιοι κάνουν …κολλεγιές και ποιοι είναι οι …κρυφοί που …ψήνουν ως το τελευταίο αγώνα. Αν ήταν μικρό το αποτέλεσμα, θα έπρεπε να είχαν πάρει κι άλλα …πέναλτυ. Η ξεφτίλα έχει όνομα και επίθετο και τη σχέση που έφερε το αποτέλεσμα σήμερα: Αλήθεια πού ήταν ο …φιλόξενος Παλτόγλου στον αγώνα των ύβρεων; Ντροπή και μόνο που αναφέρεται στον πρόεδρο μας η ανακοίνωση του Παλτόγλου που δεν κράτησε ούτε τους τύπους, για να κάνει δηλαδή στο τέλος του αγώνα – παρωδία μια συνέντευξη και να μιλήσουν οι προπονητές, με τον φόβο της παρουσίασης της γύμνιας τους. Ε, μην ξεχνάμε, πάντα εμείς κερδίζουμε στο τέλος, ας περιμένουμε, έχει και δεύτερο γύρο! Ο Χαραλαμπίδης τι θα λέει τότε;
ΥΓ. Χτύπησαν ή όχι ποδοσφαιριστές μας και τον γενικό αρχηγό μας; Εχουμε ποδοσφαιριστή σε νοσοκομείο των Αθηνών; ΟΛΑ τα άλλα είναι τα χαρακτηριστικά του …μπραβισμού! Ποιοι φώναζαν τους Ροδίτες Τουρκόσπορους; Είναι στο πλαίσιο της φιλοξενίας του Παλτόγλου αυτά…”.

Η απάντηση του Αιγάλεω

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Αιγάλεω, αναφέρονται τα εξής:
“Με αφορμή την ανακοίνωση του Μαρτίνη, η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους ότι καμία ομάδα δεν είχε κανένα παράπονο από την φιλοξενία της στο “Στ.Μαυροθαλασσίτης. Η φιλοξενία του Αιγάλεω προς την αποστολή της Ρόδου ήταν άψογη καθώς δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα. Οτιδήποτε διαφορετικό είναι για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο και δεν θα μπούμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Η ποδοσφαιρική “πιάτσα” γνωρίζει καλά το ποιος είναι ο Μαρτίνης και ποιος ο Παλτόγλου. Όποιος ήταν στο γήπεδο και είδε τις δύο ομάδες κατάλαβε πολλά. Το σκορ ήταν μικρό».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments