Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: Τα ψέματα τελείωσαν

ΠΑΕ Διαγόρας: Τα ψέματα τελείωσαν

0
Dodekanisos
Έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα είναι ο Διαγόρας που “δοκιμάζεται” στις 3μ.μ. από τον Απόλλωνα Πόντου. Στο δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Τα ψέματα τέλειωσαν.  O Διαγόρας αποφασισμένος να πετύχει και στο φετινό μαραθώνιο της Super League 2 ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος μακριά απο το γήπεδό του.
Έφυγε για τη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή στις 15.00 αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νέας Τριγλιας τον Απόλλωνα Πόντου. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο γηραιός αντιμετώπισε τον Απόλλωνα για το Κύπελλο  Ελλάδος στο Οικονομίδειο της Ιαλυσού, ήταν καλύτερος σε κανονική διάρκεια και παράταση και λύγισε στην διαδικασία των πέναλτι.
Για το μάτς του πρωταθλήματος ο Πάρης Ανδράλας πήρε  μαζί του δεκαεπτά ποδοσφαιριστές.
Εκτός αποστολής έμειναν: 
-ο Μωχάμετ Ντιάφ του οποίου το δελτίο δεν εχει πάρει ακόμα ο Διαγόρας
-Και ο Δημήτρης Καραγιάννης ο οποίος είναι τραυματίας αλλά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη.
Της αποστολής μετέχουν οι Μπλάνκο Καβαλλιέρι, Γιάννης Λαιουέλ, Αντεσίνα Μουμπάρακ , Γιώργος Βουργουτζής, Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, Γιάννης Γαλάνης, Θανάσης Καραμάνης, Γιώργος Μαγκάκης, Σεραφείμ Μανιώτης, Κώστας Μπούμπας, Αστέριος Οικονομίκος, Θανάσης Παπαιωάννου, Γιάννης Παραστατίδης, Θόδωρος Πετράκης,Δημήτρης Τάτσης, Σεφκιέτ Χότζα, Βασίλης Τσιαντούλας. Στόχος όλων η καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα  .Εξάλλου η αρχή είναι το ήμισυ του παντός”.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments