Αρχική Videos ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί χάνουν συνέχεια έδαφος και επιστρατεύουν τα μεγάλα μέσα

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί χάνουν συνέχεια έδαφος και επιστρατεύουν τα μεγάλα μέσα

0
Dodekanisos

Συνέχισε την περιοδεία του πριν τις ενδιάμεσες εκλογές ο Μπάρακ Ομπάμα σε μια προσπάθεια να τονώσει τους Δημοκρατικούς που δείχνουν να χάνουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Είπε ότι η επίθεση με πολιτικά κίνητρα την περασμένη εβδομάδα στον σύζυγο της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των Δημοκρατικών Νάνσι Πελόζι, Πολ, ήταν προϊόν ρητορικής μίσους από τους αντιπάλους των Δημοκρατικών.

«Αυτή η συνήθεια που έχουμε να δαιμονοποιούμε τους πολιτικούς αντιπάλους, να λέμε τρελά πράγματα. Δημιουργεί ένα επικίνδυνο κλίμα», είπε ο Ομπάμα, χωρίς να αναφέρεται άμεσα στους Ρεπουμπλικάνους. «Έχετε πολιτικούς που δεν εργάζονται για να ενώσουν τους ανθρώπους, αλλά για να υποκινήσουν τον διχασμό και να μας κάνουν να θυμώνουμε και να φοβόμαστε ο ένας τον άλλον μόνο και μόνο για δικό τους όφελος, ώστε να πάρουν την εξουσία».

Οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν ότι οι Δημοκρατικοί έχουν επίσης εμπλακεί σε πολιτική βία, επικαλούμενοι τις εκτεταμένες αντιρατσιστικές διαδηλώσεις που συγκλόνισαν τη χώρα το 2020. Ο Ομπάμα κλείνει με εμφανίσεις μια περιοδεία σε πέντε πολιτείες με στόχο να ανακόψει τις ήττες του κόμματός του στις ενδιάμεσες εκλογές για το Κογκρέσο.
Περίπου 38,8 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει πρόωρα, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω ταχυδρομείου, σύμφωνα με το US Elections Project. Οι εκλογικοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει ότι μπορεί να χρειαστούν μέρες μετά την Τρίτη για να είναι ξεκάθαρα τα τελικά αποτελέσματα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments