Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: Μήνυση κατά του διαιτητή Μελιτζανίδη

ΠΑΕ Διαγόρας: Μήνυση κατά του διαιτητή Μελιτζανίδη

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Νέα ανακοίνση με αφορμή του διαιτησία του Γιώργου Μελιτζανίδη στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό, εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

“Μήνυση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με τον Μακεδονικό, ανακοίνωσε χθες πως θα καταθέσει η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας! Η απόφαση πάρθηκε μετά την αξιολόγηση της κρίσιμης αυτής αναμέτρησης, όπου οι «κυανέρυθροι» έχουν πολλά παράπονα αλλά και μετά το ότι δυο παίκτες της ομάδας θα πρέπει να περάσουν την …πόρτα του νοσοκομείου καθώς δέχθηκαν χτυπήματα στο παιχνίδι υπό την ανοχή του διαιτητή. Επιπρόσθετα, η ομάδα του νησιού μας καταγγέλλει ότι ο διαιτητής εξύβρισε παίκτες και παράγοντες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρει τα εξής:
«Δυστυχώς οι φόβοι των γιατρών της ομάδας μας και του νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης επαληθεύτηκαν!!!Σήμερα χειρουργείται στο μετροπολιταν ο ποδοσφαιριστής μας ADESHINA GATA με ολικό κάταγμα περόνης ποδοκνημικής!!! από τον γιατρό του Αστέρα Τρίπολης κ Καρακίτσιο Στέργιο διότι ο ποδοσφαιριστής μας ανήκει στο δυναμικό του και αγωνίζεται δανεικός σε εμάς! Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χωρών για 3 μήνες! Ο ποδοσφαιριστής μας STAMENKOVIC BOGDAN μετά από εξετάσεις στην Θεσσαλονίκη κ Αθήνα διαπιστώθηκε ότι έχει τραυματισμό από άμεση πλήξη στην επιγονατίδα , θα ακολουθήσει θεραπεία και θα παραμένει εκτός δράσης 2 εβδομάδες!
Τους ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια την διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης για την άμεση κοινητοποιση της! Ο γιατρός της ομάδας μας κ.Νικολας Άντερσεν και ο κ.Τασος Κατσικας φυσιοθεραπευτής ευχαριστούν τον κ.Γιαννουλη που διετέλεσε χρέη ιατρού και τον κ.Μάκρη Κωνσταντίνο ορθοπεδικό του Ιατρικού Νοσοκομείου Παπαγεωργιου Θεσσαλονίκης, για την ανταπόκριση και τις ενέργειές του, ώστε να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις. Επίσης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως το νομικό επιτελείο της ομάδας μας με επικεφαλή τον ποινικολόγο ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ ΧΡΗΣΤΟ θα καταθέσει μήνυση εντός των επόμενων ωρών κατά του ανεκδιήγητου ΜΕΛΤΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ για εξύβριση προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ, τον αντιπρόεδρο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ τον Γενικό αρχηγό ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΟ τον τεχνικό διευθυντή ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ ΣΤΑΘΗ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας GATA ADESHINA, ΜΑΓΚΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ και θα ζητήσει την ποινική δίωξη όπως και κατά παντός συνεργού η αυτουργού για απάτη με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments