Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Διαγόρας: “Διαδικαστικό το θέμα της αδειοδότησης”

ΠΑΕ Διαγόρας: “Διαδικαστικό το θέμα της αδειοδότησης”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το πιστοποιητικό συμμετοχής ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας. Οι “κυανέρυθροι” κάνουν λόγο για ένα καθξαρά τυπικό θέμα. Αναλυτικά, ο σύτλλογος αναφέρει τυα ακόλουθα:
“Η ΠΑΕ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ 1905 μετά τη μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στη Super League 2 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θέλει να τονίσει ότι το θέμα είναι διαδικαστικό, το οποίο η διοίκηση θα διευθετήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η ΠΑΕ έχει εγγυητική επιστολή στην Παγκρήτια Τράπεζα, η οποία λήγει στις 31/12/2023. Το θέμα είναι τυπικό και τις επόμενες μέρες θα γίνει η ανανέωση καθώς η καθυστέρηση δεν είναι πρόβλημα της ΠΑΕ αλλά της Τράπεζας”.

“Τέλος” ο Χρήστος Παλαιολόγος
Στο μεταξύ, το τέλος της συνεργασίας με τον Χρήστο Παλαιολόγο ανακοίνωσε ο σύλλογος. Ειδικότερα, αναφέρει τα εξής: “Η συνεργασία των δυο πλευρών ήταν μέχρι τώρα άψογη, αλλά δεν μπορεί να συνεχισθεί. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος γενικό αρχηγό του Διαγόρα Χρηστο Παλαιολόγο, που ενώ θέλει να βρίσκεται στο πόστο του στον πάγκο του Διαγόρα, λόγοι προσωπικοί και ανώτεροι της θελήσεως του, τον αναγκάζουν να παραμείνει στην Αθήνα. Ο Χρήστος Παλαιολόγος συζήτησε με την Διοίκηση της ΠΑΕ κι αποφασίσθηκε από κοινού η λύση αυτής της συνεργασίας. Η ΠΑΕ Διαγόρας τον ευχαριστεί για την σπουδαία δουλειά που επιτέλεσε μέχρι τώρα και του εύχεται καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες από τώρα και στο εξής , σε ότι εκείνος επιλέξει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments