Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετούντος”

“Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετούντος”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής Μεμοτσέλα ενώ υπήρχε συμφωνία, καταλήγει τελικά στον Φοίβο όπως αναφέρει, εξέδωσε η διοίκηση του Κλεάνθη. Αναλυτικά:

«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετούντος……
Αγαπητέ Νίκο ,Ο σεβασμός, η ηθική και η αλληλοεκτίμηση είναι από τις βασικές αξίες που προσπαθούμε να έχουμε σαν σωματείο με όλους τους αθλητές αλλά και με όσους άλλους συνεργαζόμαστε.
Ξεκίνησες από τις ακαδημίες του συλλόγου και η συμπαράσταση και η βοήθεια που είχες από όλους στον σύλλογο ήταν η μέγιστη που θα μπορούσε να έχει ένας ποδοσφαιριστής .
Ο σύλλογος ανέλαβε πλήρως το κόστος των εγγραφών σου (630,00 ευρώ )  και χρησιμοποίησε όλες τις γνωριμίες του για πάρεις  την ελληνική υπηκοότητα, η οποία σου παρείχε τη δυνατότητα να αγωνιστείς με τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΔ .
Ο σύλλογος χρησιμοποίησε όλες τις γνωριμίες του και σου πλήρωσε όλα τα έξοδα για τα ταξίδια σου στην Αθηνά για να δοκιμαστείς σε ομάδες SUPER LEAGUE (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ).

Ο σύλλογος όταν πήγες να σπουδάσεις στην Κρήτη σου βρήκε ομάδα και στα  κανόνισε όλα ώστε να έχεις ομαλή πορεία.

Ποτέ ο σύλλογος δεν ζήτησε και δεν πηρέ αντάλλαγμα για τίποτα όλα  όσα σου πρόσφερε όλα αυτά τα χρονιά για να σε βοηθήσει.

Έφυγες από τον σύλλογο χωρίς να προσφέρεις κάτι .

Όταν ήρθε ο καιρός να επιστρέψεις στην Ρόδο βρεθήκαμε με στόχο να συνεργαστούμε και αφού συμφωνήσαμε πήρες και το ανάλογο αντάλλαγμα (καθόλου ευκαταφρόνητο ). Μας ζήτησες και σεβαστήκαμε  την επιθυμία σου να μην σε ανακοινώσουμε για τους λογούς που μας είπες, αλλά εσύ  ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕΣ ΤΊΠΟΤΑ (την συμφωνία μας ) , ούτε εκτίμησες όλα αυτά που σου είχε προσφέρει ο σύλλογος. Απόδειξη  αυτού είναι ότι μίλησες και συμφώνησες με άλλο σύλλογο.

Για εμάς οι αξίες είναι πάνω από πρόσωπα και ποδοσφαιρική αξία. Ο σύλλογος δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά  μαζί σου   και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική συνέχεια, όσο ψηλότερα μπορείς.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ το φιλικό και γειτονικού χωριού  σωματείο και ιδιαίτερα τον προπονητή του που ενώ ήξερε ότι έχει συμφωνήσει μαζί μας και έχει πάρει και ανάλογο  αντάλλαγμα για την συμφωνία ασχολήθηκε μαζί του και συμφώνησε μαζί του. Αυτό μας δείχνει τον χαρακτήρα και τις αξίες τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments