Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Όταν μιλάει ο Αζίζ…

Όταν μιλάει ο Αζίζ…

0
aziz
Dodekanisos

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας η ΑΕ Κατταβιάς. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από το Γεννάδι, επικρατώντας της τοπικής Ομόνοιας με 1 – 0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αζίζ Κουλιμπαλί με κοντινή προβολή στο 43’. Ο ίδιος παίκτης που ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, είχε άλλες δυο πολύ καλές φάσεις στην επανάληψη όπου θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕ Κατταβιάς ήταν καλύτερη αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ωστόσο προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη καλά οργανωμένη άμυνα (με βαθιές μπαλιές και «γεμίσματα»). Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρουν τον ελεύθερο διάδρομο προς την εστία του Πεστλίκη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς και «βοηθοί» του ήταν οι Ορφανός και Σάββενας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ι. Κρητικός, Ι. Μπαϊράμης (85’ Χατζηκώστας Κ.), Βενετσάνος Γ. (78’ Κατσάκης), Πιζήμολας Στ. του Σπ., Πιζήμολας Ι. του Σπ., Καρασάββας Π., Ανανιάδης Κ., Μπαϊράμης Σκ. του Μ., Πιζήμολας Στ. του Ι., Μπαϊράμης Σκ., Ζερβός Σπ. (65’ Μπαϊράμης Σκ. του Θ.)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Πεστλίκης, Κουμπιάδης, Αγγελίδης (71’Κρητικός), Τόσκα, Μπουμπουλάκης, Κιάρρι, Ροδίτης (55’ Γκλάβας), Κουλουριώτης, Νίκας, Κουλιμπαλί, Στεφανάκης (75’ Ράδος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments