Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Άγιοι Θεόδωροι για φίλημα!

Άγιοι Θεόδωροι για φίλημα!

0
agioi panigiria
Dodekanisos

Άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα πρόσθεσαν στη συλλογή τους οι Άγιοι Θεόδωροι. Επικράτησαν σήμερα με 70 – 63 και του Κάδμου Θηβών σε παιχνίδι που έγινε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου. Ήταν η Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για την Ροδίτικη ομάδα, η οποία από πάρα πολύ νωρίς δείχνει τα …δόντια της σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση παραμονή στην Γ’ Εθνική.
Η κριτική του αγώνα
Οι παίκτες του Βενέτη Θωμίδη, μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Βογιατζή αλλά και Εκκινέ οι οποίοι σκόραραν συνεχώς, κατάφεραν να προηγηθούν με το «κλείσιμο» του α’ δεκαλέπτου με 21 – 14.
Με όπλο την πολύ καλή τους άμυνα αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια του φίλαθλου κόσμου, συνέχισαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο να έχουν την πρωτοπορία στο προβάδισμα, παρασύροντας μάλιστα τους αντιπάλους τους σε πολλά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες.
Το σκηνικό άρχισε να διαφοροποιείται στο τρίτο δεκάλεπτο όπου ο Κάδμος άσκησε μεγαλύτερη πίεση στους αντιπάλους του και κατάφερε να μειώσει στους τρεις πόντους (47 – 44) στο 26’. Οι Άγιοι Θεόδωροι αντέδρασαν όμως γρήγορα, ανέβασαν την απόδοση τους και έκλεισαν το δεκάλεπτο, προηγούμενοι με 57 – 45.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με τις δυο ομάδες να τα δίνουν όλα στο παρκέ αλλά τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο καθαρό μυαλό και να φθάνουν στην επικράτηση.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-14, 43-32, 57-45, 70-63
Διαιτητές ήταν οι κ. Αναγνώστου και Σκαλτσής
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ (Θωμίδης): Βογιατζής 25(2), Κουιμτζίδης, Μητσού. Ξυπολιτάς 2, Βλαχοδήμος 4, Ματσαμάς 2, Αυγενικού, Αγγελόπουλος 10(1), Σκορδάλης 4, Κούρος 7, Εκινέ 12(2), Ντέντα 4.
ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ (Αναστασίου): Σαμουρέλης 7, Τομαράς 13(3), Δρακάκης, Μητρόπουλος 11(3), Παπαδάκης 2, Χαράτσης Π. 1, Κατσούλας, Γκρινιάρης 16, Χαράτσης Ι. 13, Σταμάτης, Κουμπές

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments