Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Όσο πιο ψηλά γίνεται!»

«Όσο πιο ψηλά γίνεται!»

0
karikis giorgos
Dodekanisos

Μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία θέτει ως στόχο, του Ηρακλή Μαριτσών ο επιθετικός του συλλόγου Γιώργος Καρίκης. Ο έμπειρος παίκτης μεταξύ άλλων τόνισε για το ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν λέγοντας πως οι Διαγόρας και Κλεάνθης θα παρουσιαστούν πολλοί δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:
Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν:
«Δεν μπορούμε να πούμε πως ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ευελπιστούμε σε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Νομίζω κάτι τέτοιο θα το πετύχουμε. Επίσης η συνολική μας παρουσία να συνδυαστεί με όσο δυνατόν πιο όμορφο ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους φιλάθλους μας».
Για το πόσο ο Ηρακλής είναι έτοιμος για την πρεμιέρα:
«Νομίζω πως ο κορμός της ομάδας σε ένα μεγάλο βαθμό παρέμεινε ο ίδιος κάτι που είναι πολύ σημαντικό, παράλληλα και οι προσθήκες που έχουν γίνει θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Θεωρώ πως η ομάδα βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο για αυτή τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε και θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».
Σχετικά με τις ομάδες που πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν:
«Πιστεύω πως ο Διαγόρας και ο Κλεάνθης θα είναι δυο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα και άλλες ομάδες έχουν δείξει καλά στοιχεία από τα έως τώρα φιλικά τους όπως ο Αστέρας Παστίδας και ο Φοίβος. Γενικά περιμένω ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που τα αποτελέσματα θα κρίνονται στις λεπτομέρειες διότι οι περισσότερες ομάδες βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Κλείνοντας να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους με υγεία».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments