Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Ομάδα που ξέρει να κερδίζει ο Ιάλυσος!»

«Ομάδα που ξέρει να κερδίζει ο Ιάλυσος!»

0
georgoulis thimios
Dodekanisos

«Ο Ιάλυσος είναι μία έμπειρη ομάδα και ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια στην έδρα του!». Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον προπονητή του Εθνικού Πειραιώς κ. Θύμιο Γεωργούλλη και έγινε μετά από επικοινωνία που είχε το news12.gr μαζί του, με αφορμή το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Μεταξύ άλλων ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αλλά και για τους στόχους του Εθνικού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θύμιου Γεωργούλλη:
-Ποιά είναι η άποψη σας για την ομάδα του Ιάλυσου;
«Αυτήν την στιγμή δεν έχω άποψη για τον Ιάλυσο. Το μόνο που ξέρω και το είδαμε και την προηγούμενη χρονιά είναι ότι ο Ιάλυσος είναι μία έμπειρη ομάδα που ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια στην έδρα της».
-Πιστεύετε πως είναι αρνητικό για εσάς πως καλείστε να δώσετε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με το καλημέρα στο πρωτάθλημα;
«Εμείς δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Η ομάδα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της πριν από ένα μήνα και βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό σημείο. Όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας είναι εξίσου δύσκολα γι’ αυτό και εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
-Ποιοί είναι οι στόχοι του Εθνικό στο φετινό πρωτάθλημα;
«Στόχος της ομάδας είναι να παλέψει όλα τα παιχνίδια και στο τέλος του πρωταθλήματος θα δούμε το τι έχουμε πετύχει».
-Για το ότι η αναμέτρηση με τον Ιάλυσο θα διεξαχθεί την Δευτέρα και όχι την Κυριακή.
«Εμείς πραγματοποιήσαμε ένα αίτημα ώστε το παιχνίδι να γίνει την Δευτέρα για να διευκολυνθούμε με το μέσο της συγκοινωνίας. Το καλό είναι πως σε αυτήν μας την απόφαση συνέβαλε θετικά και ο Ιάλυσος, κάτι που αποδεικνύει πως οι ομάδες είναι αντίπαλες μόνο για 90’ λεπτά μέσα στο γήπεδο».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments