Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με όραμα τη Football League!

Με όραμα τη Football League!

0
Dodekanisos

Με στόχο την άνοδο στη Football League θα «κατέβει» τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ΑΣ Ρόδος! Μπορεί το φετινό πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο το γεγονός ότι τα «ελάφια» έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους, δίνε τη δυνατότητα να κάνουν από τώρα το νέο σχεδιασμό.

Ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάϊ και οι συνεργάτες του εξάλλου, θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να κάνουν την καλύτερη δυνατή οργάνωση προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει κατηγορία. Το φετινό πρωτάθλημα δεν έχει αφήσει στους διοικούντες και την καλύτερη γεύση καθώς περίμεναν μια πολύ καλύτερη πορεία αλλά οι πληροφορίες του news12 αναφέρουν ότι αυτό είναι κάτι που δεν τους πτοεί. Αντίθετα τους πεισμώνει και τους συσπειρώνει ακόμα περισσότερο, με γνώμονα την επιστροφή της ομάδας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αυτό εξάλλου ήταν και η πρώτη δήλωση του κ. Γιακάϊ όταν είχε αναλάβει την ομάδα σε πολύ δύσκολες στιγμές  και είναι και ο βασικός του στόχος. Σε ότι έχει να κάνει τη φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται το προσεχές σαββατοκύριακο, φάνηκε ξεκάθαρα πως η ελλιπέστατη και γεμάτη προβλήματα προετοιμασία έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Αφενός η Ρόδος δεν μπόρεσε σχεδόν ποτέ να βρει την πραγματική της ταυτότητα και αφετέρου υπήρχαν συνεχόμενα τραυματισμοί που δεν επέτρεψαν στην ομάδα να παίξει κομπλέ σε κανένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Οι οποίες προσπάθειες έγιναν για διορθωτικές κινήσεις με τις μετεγγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου δεν απέφερε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες και ο προπονητές
Σε ότι έχει να κάνει με το νέο ρόστερ, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν πολλές και σημαντικές αλλαγές. Όλα δείχνουν πως οι περισσότεροι παίκτες από τους βασικούς θα αποτελέσουν παρελθόν μιας και δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα με βάση την πορεία της ομάδας. Όσον αφορά τον προπονητή είναι ένα θέμα για το οποίο κανείς δεν μπορεί να τοποθετηθεί με βεβαιότητα και αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments