Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ώρα για ανταλλαγή γνώσεων!

Ώρα για ανταλλαγή γνώσεων!

0
Dodekanisos

Το χρόνο τους δημιουργικά θέλουν να γεμίσουν μια παρέα προπονητών απο τα Δωδεκάνησα οι οποίοι μετά απο πρωτοβουλία των Γκάιδα Δημήτρη , Θρουμπουλόπουλου Λαζαρου , Καρίκη Παναγιώτη και Μουστάκα Διαγόρα, διοργανώνουν τηλεδιασκέψεις συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και επίλυσης προβλημάτων αγωνιστικού και προπονητικού περιεχομένου.
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας έχουν ήδη προσκληθεί και διακεκριμένοι προπονητές ώστε να συμμετέχουν στις συζητήσεις μεταφέροντάς τους τις εμπειρίες τους. Πρώτος ήταν ο κ. Μπέκας Βαγγέλης προπονητής φυσικής κατάστασης του Παναθηναϊκού συνέχισε ο κ. Μπερνεάνου Γιώργος προπονητής τερματοφυλάκων στην Victoria Κολωνίας και θα συνεχίσουν οι κ. Αλεξιάδης και Βλάχος (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) , κ. Δέλλας Τραιανός και πολλοί άλλοι…. Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στον συντοπίτη μας κ. Λεμονάκη Αντώνη (Everton) ο οποίος θα είναι μαζί τους σε μια τηλεδιάσκεψη.
Να τονίσουμε πως όλη η προσπάθεια γίνετε αφιλοκερδώς απο όλους και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μοναδικό κέρδος είναι η ανταλλαγή γνώσεων και η αλληλεπίδραση καθώς όσοι συμμετέχουν έχουν ένα κοινό στην φιλοσοφία τους, Η γνώση πρέπει να μοιράζεται

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments