Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ομάδα με τσαγανό, πήρε τον βαθμό αν και με δέκα!

Ομάδα με τσαγανό, πήρε τον βαθμό αν και με δέκα!

0
Dodekanisos

Τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα της Super League 2 πήρε ο Διαγόρας. Όπως και στην Ιεράπετρα μερικές ημέρες πριν, έτσι και σήμερα στη Ρόδο έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στην Παναχαϊκή σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Και για τους Πατρινούς ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ.
Το παιχνίδι είχε δυο όψεις αλλά και μια καθοριστική για την εξέλιξη του στιγμή. Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας ήταν αυτός που είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του και προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του και στην επανάληψη οι ρόλοι ως επί το πλείστων αντιστράφηκαν με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή. Καθοριστική ήταν η αποβολή του Σμυρλή στο 38′ σε μια ανύποπτη στιγμή χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Ενώ η μπάλα παιζόταν αλλού, ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την δεύτερη κίτρινη στον έμπειρο και πολύ δραστήριο παίκτη των γηπεδούχων (ίσως για κάποιο σπρώξιμο σε αντίπαλο) και άφησε τον Διαγόρα με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Ίσως το γεγονός ότι στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους, να οφείλεται και σε αυτό το γεγονός.

Σε γενικές γραμμές, έγινε ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι με τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη να δείχνουν για μια ακόμα φορά ότι διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο και σκληροτράχηλό σύνολο. Απέναντι σε μια ομάδα που για πολλούς θεωρείται από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος, δεν πτοήθηκε όταν έμεινε με δέκα παίκτες και προσπάθησε να παίξει έξυπνα, “χτυπώντας” στις αντεπιθέσεις. Οι “κυανέρυθροι” δείχνουν ότι έχουν ομάδα με τσαγανό που δεν πρόκειται να αφήσει στην τύχη του κανένα παιχνίδι, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

Στο 6’ ο Λινάρδος έκανε την κάθετη πάσα στον Μπαστακό που έφυγε μόνο του σε θέση τετ α τετ αλλά ο Σούλης πρόλαβε, έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 8′ ο Κουσκουνάς έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε , έφθασε στο πίσω δοκάρι στην πλάτη της άμυνας και ο Batrovic από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα ( 0 – 1)
Στο 10′ ο Σμυρλής έφυγε από τα αριστερά και έκανε την επικίνδυνη συρτή σέντρα προς τον Λινάρδο ο οποίος ήταν σε καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά έχασε τον βηματισμό του και έτσι δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση καθώς έχασε τη μπάλα.
Στο 35’ ο Ντοριβάλ με μια εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση, «κάρφωσε» τη μπάλα στη δεξιά γωνιά του Σούλη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).

Στο 51′ ο Πάνο έκανε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση δεξιά, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου (άουτ).
Στο 52′ μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Λινάρδος έκανε το γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Σεληνιωτάκης, Ντοριβάλ (67′ Αθανασίου), Μασούρας (76′ Αυγενικού), Σμυρλής, Μπαστάκος (76′ Μανωλάκης), Λινάρδος (58′ Αλάεθ), Γεωργίου (64′ Δημήτρουλας)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Larea (50′ Cerutti), Πάνος, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ανάκογλου (53′ Bruce), Batrovic (56′ Γιούσης), Πλιάτσικας, Αραβίδης (56′ Μασούρας), Κουρκούνας, Μουστακόπουλος (79′ Σκεπετάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments