Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παέι ψηλά»

«Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παέι ψηλά»

0
Dodekanisos

Αυτή η ατάκα ανήκει στο νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Α.Σ Ρόδος, Νίκο Λέκκα ο οποίος με δηλώσεις του στο News12.gr και τον Αλέξανδρο Σιδερή εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την ομάδα της Ρόδου, αλλά και τους στόχους του με τα «ελάφια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nίκου Λέκκα στο News12.gr:

«Επέλεξα την ομάδα της Ρόδου διότι εκτός από τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει, που δεν είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό, σαν άνθρωπος έχω δεθεί με το νησί της Ρόδου καθώς εδώ μεγάλωσα, οπότε μου ήταν πιο εύκολο να επιλέξω ανάμεσα στις άλλες προτάσεις που έιχα.

Σημαντικό ρόλο για την μετεγγραφή μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση και τον θεωρώ από τους καλύτερους στην κατηγορία και όχι μόνο. Διαθέτουμε καλούς παίκτες, καλό προπονητή και μια διοίκηση που είναι δίπλα μας και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για το καλύτερο.

Με πολύ δουλειά και υπομονή, πιστεύω οτι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να πάει ψηλά και εκεί πιστεύω θα πάει. Υπόσχομαι πως κάθε Κυριακή εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments