Αρχική Videos ‘Όλος ο κόσμος μισεί την Αμερική”, λέει ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών

‘Όλος ο κόσμος μισεί την Αμερική”, λέει ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών

0

Ευθείες βολές προς την Αμερική εξαπέλυσε ο Τούρκος Υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμαν Σοιλού με τοποθέτηση που έκανε κατά την διάρκεια συνάντησης του με νέους στην Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος χαρακτηριστικά, είπε τα εξής:
«Η Αμερική συνεχίζει να χάνει τη φήμη της. Όλος ο κόσμος μισεί την Αμερική.  Η Ευρώπη είναι το πιόνι της Αμερικής στην Αφρική, όλα τα αφρικανικά κράτη μισούν τα κράτη που τις εκμεταλλεύονται», δήλωσε ο επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών και πρόσθεσε και τα εξής: «Υπάρχει Αμερική. Η Ευρώπη είναι ένα τρένο στη συνοδεία της Αμερικής. Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό. Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δυσφημίζονται συνεχώς, ο πληθυσμός γερνάει, η Ευρώπη αντιμετωπίζει δυσκολίες στην παραγωγή», τόνισε ο Σοϊλού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις επικείμενες εκλογές της γειτονικής χώρας, λέγοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
«Η Τουρκία αλλάζει την ιστορία. Αυτές οι εκλογές είναι αυτές στις οποίες αυτή η ιστορία θα αλλάξει εντελώς. Γι’ αυτό η Αμερική πιέζει, η Ευρώπη πιέζει. Αυτές οι εκλογές είναι η επιλογή των μελλοντικών γενιών της Τουρκίας. Η επιλογή της πλήρους ανεξαρτησίας της Τουρκίας», είπε χαρακτηριστικά.

Οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία είναι προγραμματισμένες για τις 14 Μαΐου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments